Коментари - САЩ искат да работят с Русия на МКС и след 2020 | IT.dir.bg
назад

САЩ искат да работят с Русия на МКС и след 2020

САЩ възнамеряват да продължат сътрудничеството с Русия по програмата за МКС след 2020 г.

Обратно в новината

Коментари - САЩ искат да работят с Русия на МКС и след 2020 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно много хора не разбират идеята на санкциите. Санкциите се налагат, за да й е по-лошо на наказаната страна, не за да й е по-лошо на наказващата. И колкото до МКС или някъде нещо се губи в превода или някъде, някой нещо преписва грешно. Едните говорят за не ползване на МКС, а другите за спирана на работата на МКС. Има разлика между това да спреш да ползваш и да поддържаш съответно и да затвориш изцяло ми се струва. Тия от вас дето ползват идеални части от имоти, знаят какво е. ;) И дайте да не бъркаме политиката с час по "Морал и етика". Всеки, който смята, че другите са "лошите", а неговите "добрите", не би трябвало да има право да пише.

"Ръководителят на НАСА Чарлс Болдън от своя страна заяви, че Русия не може да преустанови сама работата на МКС след 2020 г" Г-н Болдън, по всичко личи че може!Може и още как! На инат!

Преди 2 месеца ще ги заплашват сега ще работят с тях тъпи янки... :(

- Ииии..., ами сега ??? Хамериканските санкции, в космоса не вървят ли ??? Как астронавтите, ще се доберат до космонавтите, как ???

Абе хора, как е възможно да сте толкова жалки? Тук разделът е за наука и техника, вие пак на политика го избивате, пак на русофилщина, може ли така? Руснаците и американците никога не са прекратявали сътрудничеството си в космоса. Било е само за кратки периоди - преди първият съветски космически спътник да бъде изведен в околоземна орбита, преди Юрий Гагарин да полети пръв в открития космос, и за последно преди американците първи да стъпят на Луната. Веднага след това организират съвместна мисия Союз-Аполо, която както знаем, се състои в американската си част от космически кораб от програмата на НАСА за полети до Луната - Аполо. Сега руските лидери или са ужасно тъпи да не проумяват ползите от съвместно сътрудничество, или просто са им свършили паричките и горките не могат да си позволят повече такъв лукс. Не го избивайте на политика, моля ви се - ако ви чуят там горе руските и американски астронавти какви ги говорите, ще ви се смеят! Те там горе вместо да се карат, заедно шляпат карти, играят шах, разказват си вицове, заедно гледат световното по футбол в Бразилия, вие тук сте се хванали за гушите - русофили срещу американофили!!!

Ние НЕ искаме да се караме.Други ни натрисат това,дори и в науката.

и защо Русия да не можа да преустанови сама участието си в МКС!!! глупости, американски, имбецили!

Не участието, а работата на МКС. Демек че ако руснаците спрат да ходят на МКС, това не значи, че и другите ще спрат и работата н аМКС ще си продължи. Проблема е, че след 2020 САЩ вече няма да пращат астронавти с руските кораби и на руснаците им се вижда солено сами да се качват. САЩ искат пак да ги подкрепят, както през 90-те години на миналия век, когато за да не загине роскосмос САЩ почнаха да ползват техни двигатели, като и те - САЩ имаха полза от това, че им е по-евтино ползавенто на руски двигатели, които бяха и с по-добри параметри.

zivvo@abv.bg

Суяк, засега щатите са си платили до 2018 година и то преди месец.Въпреки че бяха казали че прекратяват сътрудничеството в космическата област. Те се отказаха и да купуват руски ракетни двигатели,ама за няколко дена. Щото им стана ясно ,че са назад и надолу. И как така нямат ракетни двигатели за да изстрелят големи апарати до близкия космос,а имат ракакетни двигатели да закарат космонавт до Луната? И знаменцето да се вее. Приказки за скудоумци.

Ние вече казахме: Не се притеснявайте няма нужда да работите с нас насила ;)

Много се кефя, когато руснаците показват на американците какъв въздух под налягане са :)

:) Пък аз се кефя, когато нещо което съм започнал ми се получи, когато приятел спечели нещо или му провърви, когато роднините ми са живи и здрави.

zivvo@abv.bg

Затова американците си платиха половин милиард долара руснаците да им карат хората до МКС и да ги връщат до 2018 година.