Коментари - Как САЩ си представяха съветските оръжия | IT.dir.bg
назад

Как САЩ си представяха съветските оръжия

Между 1965 г. и 1989 г. в ЦРУ има специален отдел занимаващ се със отгатването на възможни съветски оръжия.

Обратно в новината

Коментари - Как САЩ си представяха съветските оръжия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците наистина имат лазерни оръжия дори през 80-те са го използвали в БГ при турската граница;засичат турски пилот да казва до базата'Мехмед оксижен,Мехмед оксижен падам'

гледам всички коментари Русия това, СССР онова ... братушки всъщност статията е са САЩ и техният гадателски отдел в който отдел врачки и шпиони хвърлят боб и разказнат на художници какви ще са руските оръжия в бъдеще. много са забавни картинките им даже

Я па на село у реката крием подводница с вертикално излитане, ама нема да ви кажем селото оти е секретно.

всички руско е с двойна употреба първа за военните, чак след това за хората. Те и хората са все пак много по-малко от военните в Русофилстия.

Представяли са си ги като работещи хахаха!

Автора на тази статия, наистина е един истински профан, който отгоре на всичкото наистина не знае какво пише! Съвсем като малоумите козяци, които серат по форума. Сигурно автора профан ще каже, че са плод на въображението и следните съветски лазерни комплекси: Лазерен танк 1К17 Сжатие и самоходната лазерна установка 1К11 Стилет, използвани за поразяване на вражекста оптика и електроника.Лзерна ПВО установка СЛК Сангвин, монтирана на верижното шаси на ЗСУ Шилка, Фантастика са и въздушния лазер за сваляне на балистични ракети и поразяване на спътници на ниска околоземна орбита А-60! Наистина са фантастика и лазерните комплекс SHIP LASER SYSTEMS AKVILON AND AYDAR, монтирани на кораба Диксон и съветския бронекатер (базовый проект 1208). Като лудите говеда от кочината Краваристан, купуват през 90 години от укробидлото от Крайна кораба Дискон, в ръцете им попадат всичките секретни разработки на СССР, това са генераторите, охлаждащите системи, огледалата и самите лазери, и чак тогава почват да правят смешните си лазери!Лудите крави изостават в тая област с цели 30 години след руснаците! Още през 80 години, руснаците свалят самолети и палят катери със свойте лазери, нещо което кравите правят 30 години по-късно! Фантастика е и орбиталната лазена бойна станция "Полюс", която е и първия товар на свръхтежката ракета Енергия...Същия този Полюс, който предателската продажна свиня Горбачов нарежда да свалят от орбита, за да угоди на лудите крави и Рейгън! Да всички тези неща, са фантастика в болния мозък на козяците и прочие европедалска сган....Но всъщност са РЕАЛНОСТ! И това е ФАКТ!

въздушния лазер марш в лудницата бе русифилистик

Дето трие коментарите по поръчка нещастната фъшкия?

нещо свестно направено от руснак имаш ли във вас? Каквото и да е пирон,чук,тесла да не говорим за машинна технология или електроника.

Ти кво американско имаш бе освен фантазиите.

АК 47 :-)

Ми ти кажи по-добре, кой направи на лудите говеда цялата ракетна програма..Не беше ли нацито фон браун? Я сега кажи, кой направи първия космически кораб? Първата космическа ракета, първия изкуствен спътник на земята? не не бяха лудите говеда! И обясни на нас обикновенните хора, с какви космически кораби летят кравите до МКС? Не не са краварски, а руските СЪЮЗ! И с какви ракетни двигатели летят краварските ракети, с руските РД-180! Смешник си със свойте ГСМ и прочие глупости, да знаеш.

Станал си за посмешище, чучело. По-добре намали драскането по форума.

Мри в кофите, като една истинска СПИНозна Кончита..еврогей:)

ДИР, СПИРАМ ДА ВИ ЧЕТА. СТАНАХТЕ НЕПОНОСИМИ С ТАЗИ РУСКА ПРОПАГАНДА. ТОЛКОВА ЛИ НЕ МИЖЕТЕ ДА СЕ ФИНАНСИРАТЕ САМИ?

Тъкмо ще имаш повече време да заработваш на магистралата, че с тези тотално изтънели гранотве от АзБ съвсем ги закършихте. :))))))

Сладури! За какво са трошили държавна пара...

Дир.бг! Каква е тази постоянна Руска пропаганда в сайта от близо 2-3 години? Разочарован!

Трябва да има баланс, няма да четем само американска пропаганда я. Иди да четеш фактор.бг.

Какъв баланс? Токова е плоско всичко! Само за твоя информация Русия си е феодална държава, а ние се опитваме 27 години да се откъснем от феодализма и до никъде не сме го докарали - докато хората ги е страх от власт имащите те ще злоупотребяват с нея в нормалните държави властта и политиците имат страх от хората и се съобразяват с общественото мнение.

Колко ли са се осирали от страх американците заради предполагаемите оръжия на руснаците, никой не знае , но сега вече се осират от притежаваните оръжия на руснаците, Доналд Кук- още не е измит от фекалиите!!!!

Доналд Кук 8 пъти влиза в Черно море от онзи случай, докато осраният самолет от тъпия руснак отдавна е бракуван

Кога?

Мойто момиче, човекът иска да каже, че под влияние на руското оръжие Доналд Кук уж влиза в Черно море, а в действителност влиза във ваната на Ал Бънди.

А как ли пък съвецките съюзняци са си представяли американските оръжия летейки наамерикаански витлови самолети от ВСВ или карайки ГАЗ-ки ,,джип"-ове и камиони все американско производство и американски поточни линии,или возейки се в метрото във вагони произведени от съветски заводи оборудвани и лицензирани от американски фирми?Или дизелови локомотиви произведени в САЩ?М?Уралвагон завод проектиран в САЩ и докаран в Съветска Русия със 200 кораба и построен в Сталинград преди войната? Има ли нЯщо измислено или внедрено и реализирано от руснаци?Няма!

Малоумните РОБСКИ съветски мозъци никога не са имали , и няма да имат потенциал да създадат такива оръжия!!! Ако, евентуално, са имали НЕЩО, то АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е БИЛО ОТКРАДНАТО!! ТЕ ДРУГО НЕ ЗНАЯТ ДО ДЕН ДНЕШЕН, ОТ ГНИЕЩИЯТ, ПРОГНИЛИЯ ПРОЦЪФТЯВАЩ НА ПУК НА ТЯХ ,КАПИТАЛИЗЪМ!!!! ТЪПИТЕ СЪВЕТСКИ СКОТОВЕ ЩЕ СИ ИЗМРЪТ ТЪПИ, И ПОБЕДЕНИ!!!!

Всъщност направиха космическа програма и реактивни самолети със уменията на немските конструктори и инженери!

Аз пък, кой знае защо, сигурно под влиянието на кремълската пропаганда, си мислех, че Вернер фон Браун е работил след войната в САЩ. :)))))))

Ти за Циолковски и акад. С. Корольов, чувал ли си?

ЦРУ като холивудски екип прави мултфилми и после това се използва за ОЩЕ ПАРИ ЗА ВПК!!!!!И ОЩЕ ПО-ВЕЧЕ ПАРИ....Те дори и сега продължават долната си роля/руската намеса в ,,изборите,,,Русия-основна заплаха за,,демокрацията,,..Дайте пари.

Ба!Като гледахме американски филми,че си правихме изводи за стандарта на живот на американците и въобще ,,там на Запад"....и имахме самочуствието,че поне във военно отношение сме им рамностойни!Малее като почна войната в Залива срещу милионната армия на Ирак въоражена с руско оръжие,5-6000 танка,нам са колко стотин Су-та и Миг-ове,ПРО и ПВО...,чи те стотина хиляди американци 50-60 хиляди съюзници за две седмици ги смляха прехвалените съветски оръжия,съветски тактики и стратегии и още си спомням как съветските военни предричаха дъжд от падащи самолети.Пък тя каква стана?! Пак са обоср...ха!

пак ли си без памперс бе

ти по-добре чети какво ти пише човека, щото пише верни неща, а памперсите ще си ги откриеш довечера на нощното шкафче, където ги оставя жена ти всяка вечер.

Статийка, колкото да разлае и даде някой друг цент на платените и известни именца, прикрепени към този сайт на тема Русия.

В СССР в тези години действително има лазерни оръжия. Има лазер качен на Ил-76, има лазер на танк, има лазер на кораб. Корабният даже е изпробван и е довел до правилен извод - лазерно оръжие в морето не може да се ползва, заради водните изпарения.

некой хаймана безработен в цру си рисувал докато дремел на бюрото ся след 50 години - новина в дир цру и сащ победиха айде затварайте кепенците и кой откъде е след 50 години е лесно да се надсмиваш и на гений сега почти всеки идиот се мисли за по-способен и умен от наполеон

е ти нали си наполеон при нас бе

Това беше добро! :)

оправяйте се там бе лекувайте се сигурно още пеете: съюз нерушим

а нима сега е по различно,играят си краварите на рисунки,а като им опре руската рисунка до фермичката и се започва квиченето,ама той,ама тя,ама ние,и накрая хилари била финансирана от рашкит,това са днешните демократични говеда

па ЗКПЧ-етата сте си като едно време...

подвикваш ли от кочинката а,а хилъри си прибра руските пари,а на вас ви припари помийката от козяк,затова рисувайте на воля

А за комбайните с вертикално излитане знаели ли са?

Художници и дизайнери в ЦРУ - после що били педали.

Пак не са разбрали за лазерните оръжия. А МКС е построена на база познанията МИР

Горе-долу са познали! Единствено с лазерните оръжия и космическия напредък са попрекалили малко ...