AI разгадава кой е написал свитъците от Мъртво море

Богослов-историк се обърна към съвременните инструменти за анализ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ще разгадае ли кой го е убил (морето)?

това са същите симптоми къто на обикновеното заболяване аз ги имам целогодишно ве4е 41години.но сега нали е геноцид с план редуциране на света и най вече българия срока е до 2025г.

Свитъци не ги ли обявиха за фалшификат?!?

Абе лудак концентрирай се с луната че така се разсейваш и издишаш.

Открити в Палестина... Любопитно. Някой да ми припомни на евреите откъде взеха земя да им я подарят да си правят "държава"? И кой точно им я подари? И каква точно беше историята с там кой кого предал според една книжка?

Значи не " кой", а " колко" са писали свитъците е разгадал изкуственият интелект!

Пък аз си помислих,че комп-а ще "изплюе" трите (или там колкото са) имена. ЕГН и точен адрес. Пък то кво излезе? Ми мисирки. Дали Стоян Гогов пак не е творил заглавието?

НАЙ-вероятно въпросните ръкописи са МЕНТЕТА писани и измислени от мошета ьценаристи на филми тип ''Холивуд' с цел да объркват миряните и християните и да ги карат да вярват в НЕбивалици и фалшификации като ''Евангелие на ЮДА'' и други подобни шитни

Точно тези свитъци доказват, че основните текстове на Библията са еднакви от пр. Христа та и до днес. А измислиците на разни древни предци на масоните в "евангелие на Юда" са доста по-късни.

Някой мазен подъл евреин - КОЙ друг може да ги е писал тези гадости? Оттогава още мърсят и заробват света с мръсните си творения - та чак до сега, когато вече са заграбили целия свят, и се разпореждат с живота ни като господари...