Коментари - AI-търсачката на Google: Робството е икономически полезно | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Получил си повече минуси, което е доказателство - колко му е акъла на българина!

Забележете последния абзац: User Кой ръководи днешния свят? ChatGPT Днешният свят не може да се идентифицира с единичен лидер или група от лидери. Вместо това, светът е сложен и динамичен, с множество държави, организации, компании и индивиди, които играят роля във формирането на международния политически, икономически и социален пейзаж. На международно ниво, големите държави като Съединените американски щати, Китай, Русия и Европейският съюз имат силни влияния в различни аспекти - от икономика и политика до сигурност и научни изследвания. Международни организации като ООН, Световната търговска организация (СТО), Международният валутен фонд (МВФ) и Световната банка също имат значително влияние в решаването на глобални предизвикателства. Големи мултинационални компании, особено в секторите на технологиите, енергетиката и финансите, също играят важни роли в икономическата и геополитическата динамика. Така че, днешният свят се управлява от сложна мрежа от актьори с различни интереси и влияния.

и какво влияние има Русия? С икономика по-малка от Ю. Корея.

ревящите козяци нямате мозък и колкото и да ви се обяснява и показват статистики с факти, ще си квичите колко са зле руснаците. Гледайте си КОЧИНАТА дебили.

АКО РОБИТЕ СА ИДИОТИТЕ ОТ ГУГЪЛ........

Ами пряко доказателство, как машинният мозък необременен от човешките скруполи и политкоректен изказ просто е казал истината в прав текст.

хората трудно се учат на морал и ценности, та една машина едва ли...

Най мразим истината.

Само ако си робовладелеца!

Вярно. Строителни войски дадоха занаят на доста индийци. Работиха вместо да безчинстват. Е не бяха много ефективни но поне бяха под контрол и все нещо вършиха. А колко вили се построиха. Допринесли са за благополучието поне на някои.

И кое му е грешното на изводите? Аз от 20 години работя на този принцип. Разбира се, не със същите думи.

всички твърдения са вярни, друг е въпросът, че са неморални и в разрез с културата и разбиранията ни.

e, стават грешки, руските търсачки пък рекламират комунизма и путинизма