За пръв път излекуваха жена от ХИВ

Това е третият случай на успешно излекуван от страшната болест

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...която най-вероятно след това е починала от Ковид.

Че с това масово набождане със съмнителни препарати?

Тя тази жена излекувана от СПИН, ама до 2 години ще умре от левкемията... Отлично!

ясно в статията, че е в ремисия. Ама чукча писател...

Ама тя може и е менопауза да е. .. Ремисия е нещо периодично и за кратко, чукча ли ти викаха . ..

е нещо периодично и за кратко???!? Моля те, не се излагай да пишеш повече...

Абе вие путлерастията се чудите каква простотия да измислите за да омаловажите всичко, че от Путлеристсн вече и за оръжия не идват новини.

Това е наука, а не тия шаршандки простотии на фазерите, джонсъновците и осталите

Ти мислиш, че не са ползвали медикаменти по време на лечението от тези компании ли??? Верно си тотално зле Един от най-простите антиваксърски типажи

Според достоверен източник жената се е излекувала след като се е ваксинирала паралелно с ваксини против ковид на всички от водещите производители. Ваксинирайте се и вие - пазят не само от спин, но и от сифилис, трипер и други болести.

"След това лекарите трансплантират стволови клетки от хора със специфична генетична мутация, при която липсват рецептори, използвани от вируса за заразяване на клетките. Учените смятат, че тези хора развиват имунна система, устойчива на ХИВ." Е, как първо се заразили, пък после ще станели устойчиви на ХИВ. Ако ще са устойчиви ще е изначално, като тези с генетичната мутация.

Къде прочете, че първо са се заразили. Я пак прочети, какво си цитирал....а

съвсем опростено казано, вирусите преминават през мембраната на клетките, но ако клетката изработва конкретен ензим не преминават. клетките на хора без съответната мутация не и изработват въпросния ензим, съответно вирусите преминават в клетката и заразяват съответния организъм изграден от тези клетки. въпреки че вече е заразен, след имплантиране на стволовите клетки с генетичната мутация, клетките на заразените хора започват да изработват спиращия ензим и спират разпространението на вируса. с времето заразените клетки измират и се заменят с нови с новия ензим, а организма на практика е неподатлив към вируса. По този начин тези хора исторически са се били заразили в миналото, а в последствие са станали устойчиви към ХИВ и са се излекували. Разболял си се, лекуваш се, излекувал си се, пак си здрав ... Въпроса ти в момента е защо след като си се излекувал, въобще си се бил разболял. Някак слагаш нещата на обратно.

Както твърдеше британски учен и после доказвал журналист, СПИН се появява от ваксина правена в Африка срещу детски паралич, за която ползвали извлеци от маймуни и прехвърлили маймунски вирус. Май бе правена ваксината от белгийци. Нищо че още официално да го водят, че някакъв ловец ял месо от маймуна и така се предал. Поради характеристики на разпространение при микроразкъсвания, в началото е предлагано СПИН да се нарича гей-свързана имунна недостатъчност. На запад въпреки пропагандата е забранено да даряват кръв и се посочва в бланки за даряване. Опитвали са се да съдят Франция за това, но дори европейският съд е отхвърлил това и остава забраната.

Маймунският вирус бил наричан SIV. А британският биолог е Уилям Доналд Хамилтън. Доказвалият го журналист бил Едуард Хупър. Ваксината се е наричала "Чат". Използвали са извлеци от бъбреци на шимпазета. Точно където ваксинирали над 1 милион човека 1957-1960г. се появил центъра на епидемията.