Американски учени въведоха пациент в състояние на анабиоза

Процесът води до бързо охлаждане на мозъка до температура по-ниска от 10 ° С

Обратно в новината

Коментари - Американски учени въведоха пациент в състояние на анабиоза | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Статията е много орязана и непълна, затова уточнявам: Самуел Тишърман от Медицинския университет в Мериленд, заяви, че екипът му е въвел един човек в състояние на хибернация и го е извадил успешно от нея. Лекарят добави още, че не всеки човек е в състояние да оцелее при тази процедура, тъй като биологичната хибернация е изключително опасна за хората и трябва да се използва само в най-крайни случаи, какъвто бил този.

Тролът преди мен вместо да плюе, да отчете фактът , че хората работят за да живеем ние....

Викаш, тия преди теб да мрат, че да живееш ти.

Когато на раково болен му дадат експериментални лекарства, това в негова вреда ли е? Той жертва ли се, за да живееш ти или тези лекарства са шанс той да живее? Как мислиш? Тук става въпрос за човек, който е щял да загине. Лекарите са експериментирали, давайки му шанс да оцелее! Дали човека ще предпочете да не се опитват да го спасят?!? Или мислиш, че тези експерименти ги правят със здрави хора!!!

Това тъпако е природен факт. Тези преди тебе умират за да живеят следващите поколения. В случая обаче става въпрос за нещо съвсем друго - за експеримент върху умиращ до минути човек и опит да го спасят. Очевадно не си Човек, а амеба.

Успяха да въведат, а успяха ли да изведат?