Коментари - iPhone 6 ще се появи още през август | IT.dir.bg
назад

iPhone 6 ще се появи още през август

Apple ще представи следващото поколение iPhone през август, а не през септември както очакваха анализаторите.

Обратно в новината

Коментари - iPhone 6 ще се появи още през август | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Pycku!

Супер - КитайФон 6.. Евала! Изгнилата ябълка произвежда все по-големи огризки. :D :D

мен

Най-хубавата кола е ... новата. Има телефони всякакви и много от тях са "хубави", каквото и да означава "хубав". Успешните продукти ли личат по това, какво взаимстват конкурентите, след като веднъж са излезнали на пазара. Да се сръвняват круши с ябълки и загуба на време и занимание любимо само за философи. Ако телефона който имате, услугите които предлага ви вършат работа и Ви удовлетворява като потребител означава, че е "хубав", "добър" или каквото и да е. Това може да го направи и апарат за 50 долара като iPro например, въпрос на лични предпочитания. Едно нещо съм се убедил в живота, няма "хубава" евтина стока и мнението за един продукт струва най-много след реално продължително ползване.

Хората са казали- на глупака отговори с мълчание. За съжаление, у нас се срещат прекалено много некомпетентни и комплексирани човечета, но за сметка на това с малко познания и слаби възмажности. Та, доста такива като т.н. усмивка, 81060 и др. правят квалификации за неща, които за тях са от друга планета, неразбираеми за смилане от мъзъчните им клетчици, но са страшно силни в критикарщината си. Apple e водеща иновативна компания и не случайно е номер 1 в света. Факт!

А какво беше твоето "компетентно" мнение? Че от дрън-дрън не стана ясно... а, да - важното беше да кажеш, че Ейпъл са нъмбър уан! НО В КАКВО? Или и ти не знаеш В КАКВО, ама да изпляскаш компетенция...

Най-скъпата компания в света... в това са номер едно :)

При смартфоните, Епъл е догонващата компания вече 2-3 години. Гола вода са без дядо Стиви. И преди правеха боклуци, но по-малко им личеше :)

усмивчице, говориш пълни глупости. доказателство, че потребителите оценяват ябълката подобаващо са финансовите показатели на компанията. естествено, ти не умееш да правиш пари, а само да се усмихваш, докато бръщолевиш тъпотии и не си наясно, как може да си догонващ след като си лидер при финансовите показатели?!? и не само това. над 100 милиарда кеш в банковата сметка, са трудни за коментиране...

Батка, можеш ли да си представиш 100 млрд. кеш? Това са глупости! Не бъркай финансовото измерение на активи с кеш, че е смешно даже...

Тази новина изобщо няма нищо общо с рекламата. Ай-феновете ще са в състояние превъзбудено очакване. Все едно на гладно куче да ми дърпаш кремвирша под носа, докато му се отваря апетита.

Баааати и вратите. Къде си тръгнал с тая врата, попитало едно зомби друго. НЕ, казало първото зомби, само Самсунг с тея размери са врати, нашите айфоньи са с елегантните 6 инчови размери" :))))

И къде си видял 6 инчов аифон ?

Стив сигурно се върти в гроба. Нито 3.5" нито 10" се оказаха оптимални.

едвали се върти. коя друга IT компания има над 100 милиарда долара касова наличност (кешовица) по сметките си? ех, наклонена чертичке, наклонена чертичке... чудех се, дали не мислиш с ЧЕРТИЧКАТА СИ...

Тия пари ги имат налични пари, за 25 години само 2 са плащали дивиденти, и стабилно си наглеят със скромните 50-60% mark-ups... Както и да е, това явно е печеливша политика ако се водим само от финансовите показатели. Моят въпрос е, какво правят с тия кинти - успешно R&D? успешно развитие на продуктовото и инвестиционното порфолиа? Сякаш може и още :) Като цяло ако не се размърдат малко, Google ще ги измести до няколко години :)

Революционната "иновация" в тоя телефон ще е по-големият екран. Тези филми от Apple ги гледаме за не знам кой път вече.

zipcode, пак ли пишеш глупости? виждал ли си smartphones на самсунг ПРЕДИ iphone-а? поинтересувай се. и хардуера на самсунг да е добър. андроид се грижи тази преднина да отиде по дяволите...

Капака какъв ще е - алуминиев или "иновационно пластмасов" ? Това е важното, останалото си го знаем - няма да можеш да си качваш музика и документи по твое желание, няма да можеш да си шерваш с хората около теб нищо, камерата ще има проблеми с всички снимки, които не са правени на много светло, ще губи обхват често, wi-fi ще е много капризен и трудно ще намира сигнал, батерията ще се хаби бързо, аксесоарите му ще струват нереално скъпо, а ще са същите боклуци, без i-tunes ще си безпомощен и ще бъдеш ограничаван във всичко, което са си решили от епъл ! Не, благодаря, повече не ме търсете, изядох я ябълката и наистина е кисела !

Зомбирани сноби, радвайте се!

i6 тир

Дреми ми на таблета.Имах айфон,и разбрах,че е прехвален боклук за зомбирани неграмотници.

Не лъжи, имал си Nokia от 20лв. на промоциум.

Не,имах,но го пробутах на един странен субект.

Началник

е, то на маймуна да дадеш компютър, е ясно че изобщо няма да може да го използва...

Все тая. Имал съм и ябълка и HTC и Samsung. Еми кеф,кеф,кеф и след 2 месеца отново е само АЛО-АЛО, СМС и някоя снимка нищо повече.

За това ги наричат смартфони, за да се ползват от интелигентни хора. В случай като твоя и телефон с шайба е достатъчен!

Това, че "ползваш" телефона не те прави интелигентен. ;-) За 80-90 % от хората ползването на смартфона се ограничава до браузване, играене на игрички или шерване/лайкване във фейса. ;-)

Значи не съм интелигентен ! Щом това е критерият ок :-) Всеки има своя теория за живота и важните неща. Успешен съботен ден.

Българинът има мого сериозен проблем с психиката, когато става въпроса за играчки - мобилния телефон, компютъра и таблета. Да, защото за него това е играчка. Недораслият или по-точно не излезлият от пубертета българин все си мери инструмента с някого, все се перчи и обижда. Толкова е жалко. Хората по света ползват технологиите за удобство и за да свършат някаква работа, да разрешат янкакъв проблем, а ние тук за размери си говорим. Цялата България е за психиатрията, с отделни изключения. А нормалните българи са в чужбина сред нормални хора.

И според теб големите компании реализират десетки милиони продажби само при комплексираните българчета?

Комплексираните българчета се имат за центъра на света, и мерят всичко по собствения си критерий, в което е и същността на комплекса - за малоценност. А този комплекс произлиза от калпавото възпитание, непросветеност, мързел и липса на самоопределеност - нормално за една съвкупност от хора, в която всеки отделен индивид дори не е наясно със себе си защо е българин. Но това са трудни темички. По-лесно се дрънка за размери, цици, пиксели и всякакви други неясни мерки и теглилки.

За падналите от Марс НЕбългари: По целия свят има хора, купуващи електроника като за играчка и други дето си купуват електроника за да решат дадени проблеми. А проблем със психиката има мърдата, дето плюе народа, сред който живее и дето го храни, а възвеличава чужденците като че ли са някакви божества.

Хе, хе, хе - народ? Къкъв народ бре? Какъв сън сънуваш? Може ли да се нарече народ онзи, който убива собствените си светии и плюска на корем, когато се отбелязва тяхната кончина? Ето коя е мърдата - онази, която си тъпче корема, в деня на обесването на Левски например. Народ сме били!? Ето я пълната липса на просветеност. Ти поздравяваш ли непознатите хора, които срещаш по улицата? Държиш ли се възпитано? А те поздравяват ли те? Държат ли се любезно и възпитано? Народ сме били. Освен мрак и пиянство в съзнанието нищо друго няма. Че и се перчим на всичкото отгоре. Народ сме били за кратко след освобождението, но сега не сме народ.

Пак празни приказки, толкова ли не разбрахте маркетинговата стратегия на ябълките. Новите айфони се пускат септември, октомври за да могат да наберат популярност до Коледа и естествено да бъдат желан коледен подарък. Самсунг си пускат новите модели през Март, за да могат по Коледа, да са вече морално остарели и нежелани за подаръци.

Галакситата са за Великденските празници, Айфоните за Коледните. Отделно се застъпват добре и с отчетните периоди, а и ако ползват общи компании за даден компонент производствтото им е по-лесно за реализиране. Някви такива филми ли ко?

Тази новина ми прозвуча като нещо от сорта на: "ВиК вече освен студена, ще предлага топла и леко по-топла вода". Фен съм на айфоните принципно но след 4г с айфон просто ми дотегнаха. Андроидите няма да ги коментирам дори. Много доволен съм от Nokia Lumia с WP8 и 8.1. Ако имате възможност пробвайте такъв телефон, няма да сгрешите

ти пък ..телефон с Уиндовус ми хвали. Антивирусна сложи ли му ?

Ти добре ли си :D? Т'ва да не е андроид :D

А дано наистина вземат да увеличат екрана че ми писна от тези Андроидски боклуци - пуснат ли 5 инча нагоре веднага сменям системата!!

това за екрана е на 100% ... ама.. защо трябваше да се бавят с има-няма 2 години и същевременно да обясняват как на човек не му трябват повече от 4 инча... напомнят ми за Гейтс и паметта едно време.

Аман от пичове кат тебе!

Ужас, незнам как ще спя до Август месец. Вече събирам парички, че ще трябват едни 2 хиляди лева за новия телефон. Сигурно ще има вече 6 реда заради по-големия екран. Нямам търпение!

:) че кой го интересува вече