Коментари - Apple купи производителя на Beats by Dr. Dre | IT.dir.bg
назад

Apple купи производителя на Beats by Dr. Dre

Американският компютърен гигант Apple купи за 3 милиарда долара калифорнийската компания Beats Electronics.

Обратно в новината

Коментари - Apple купи производителя на Beats by Dr. Dre | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имаш крава, пиеш млеко...

Предполагам.знаете какво пише на гърба на водещата компания HTC .не забравихте ли кой изобрети Beats Audio и кои даде хляб на д-р Дре. Това че APPLE ще разполага с тази компания не означава че творението на HTC ще е тяхно вземете просто апарат на HTC от серията ОNE и се наслаждавайте на звука та дори и от слушалки за 20 лв.................

Ако намекваш, че НТС са изобретили Beats, то си объркал рейса... HTC инвестираха в компанията на докторчето, ползваха му технологията и по недно време се разделиха по живо по здраво като НТС продължиха да ползват Beats при някой от моделите си телефони...

Ето това е иновация!

Поредният имиджов продукт на безумна цена.Слушалките не са нищо особено - примерно едни слушалки на Зайнхайзер на двойно по-ниска цена са с със същото качество.

Ами тоя Доктор Дре не беше ли починал, как така ще оглавява ключово музикално подразделение?

доктора откри лекарсво и се излекува...

Те и преди това си бяха скъпи...

необосновано скъпи, пропусна да добавиш. :)

Ама от епъл не спират да създават "иновации" ха ха Вероятно според епъл иновацията е нещо, което друг изобретява, те го купуват и после го продават скъпо на зомбитата !

едното няма нужда да се препокрива с другото. маняците търсят начини да разширят обхвата и капацитета на продукт-линиите си, пък и на инвациите си... бизнеса не е толкоз прозрачен колкото на теб ти се иска някой път :) ама ти ако така си го обяснваш, живей и си пей :)

А, според Google иновация е да откраднеш чужди разработки и да ги пуснеш безплатно. През това време продаваш потребителите като добитък за некой уев от реклама.

НОВИНА ОТ ПРЕДИ МЕСЕЦ! БРАВО, ДИР, АКТУАЛНИ СТЕ КАКТО ВИНАГИ!!!

delly

Може да сте чули преди месец, но сега Apple са потвърдили, а и вече е известна и цената.

Актуализирай се ти, пъпеш!

Да, ПЪПЕШ!!!