17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо да забраняват лошите герои да използват смартфони и само добрите да имат Абълки, Гнусмас или Хуйвел. А лошите – да карат с Нокиа 3310 или още по-древния 2100, например

Заводите Арсенал сега да подадат жалба за използване на техния "бестселър" - АК47 в множество холивудски филми, и то все от лошите. За всяка секунда от филм - по 10 долара. На пр"и"моция :)

Ми правилно, точно както в американските филми винаги руснаците са лошите - има си правила :)

Хахаха, а тук всякакви галоши с по 2 бързи заема и селски вид ги ползват.

Хората от Епъл са прости галоши и тва е то.Вече са се взели за велики та да казват къде и какво ,всякаш в реалният живот само позитивните и добри хора ползват техните продукти ,а лошите хора не,и като цяло какво значение има кой го ползва ??? Важното е че влиза в кадъра и прави реклама.

Те и във филмите им добрите карат американски трошки, а лошите БМВ. Само дето така всички искат да са лоши, че да карат хубавата кола. По същия начин и за хубавия телефон ще искат да са лоши.

Еми сега никой режисьор няма да ползва iPhone във филмите си, за да не се разкрие кой е лошия и кой добрия герой. Мисля, че до тук беше с безплатната реклама. Вече ще трябва да си плащат за да им сложат телефоните във филм :)

Че те във всички руски филми парвенютата само с айфони се фукат...

Ако не е бял хетеросексуален нацист ще е бял психопат и задължително без iPhone?

Явно все пак има лоша реклама...

Много интересно. По този начин Apple си правят реклама: "Ако героят е добър, ползва iPhone, ако героят е лош, ползва телефон на конкуренцията. А ти на кого искаш да приличаш?" При това Apple дори не плащат за тази реклама, а използват хватки в търговският закон за показването на изображения и продукти на дадена компания. Но при това ги ползват избирателно (добър/лош). Не е за учудване, става въпрос за Apple. Холивуд би трябвало да реагира адекватно и да бойкотира показването на каквито и да устройства на Apple във филмите, независимо какъв е героят.

Няма как да бойкотират, защото показването на някакъв продукт във филм никога не е случайно, тоест по усмотрение на режисьора, а винаги се плаща. Като бойкотираш Епъл или друг, си решеш клона, защото филм без пари не се снима. Само незапознат може да си помисли, че мерцедеса, който примерно кара главния герой във филма, е просто случайност.

.... хахахаххаха .... е кой друг би ползвал Apple, ако не някой умопобъркан .... хахахахаха.

Всъщност, единствените герои във филмите, които ползват iPhone трябва да са в ролята на психично болни.