17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Египтяните поне са познавали колелото и бронза. Докато до преди 500 г индианците не са познавали ни колелото, ни металите, нито скотовъдството, нито процеса на заквасването.....но построили "храмове" и инфраструктура непосилни за днешните строители и технологично оборудване. Еваларка грингос и мамаситас.

Въпреки своите размери, тя е останала скрита в джунглата ... ОК, в джунглата, значи. Поглеждам снимката с надпис "Така изглежда терена на комплекса" ... гаси джунглата ... междублоковото ни пространство е 3-пъти по-джунглесто от този пършивяк.

ПИПО

"останала скрита в джунглата" после снимка "която показва", на снимката пътища. Една каша...

Погледни снимката от лидара. Има река. Погледни сега другата. Хоп! Реката я няма... :)))

Велики древни цивилизации безскрупулно унищожени от европейските идиоти.

Тази е изчезнала доста по-рано.

.

Сега разбрах,че комунизма е поне на 3000 години!

това не са кумани, а маи

Къде сме тръгнали към Марс - още откриваме "скрити" в джунглата паметници

Защо едното да пречи на другото? Археолозите търсят руини, астрономите - планети. И едните правят открития и другите!

Пречи защото бюджетът не е безкраен. Ако парите за разработки на технологии за пътуване на марс се дадат за практични изследвания, включително разкопки, ще има много по-голям ефект.

Същото важи и с обратен знак. Ако парите се дадат за изследване на космоса, ефекта ще е значителен. А какво разбираш под практични изследвания? Археологията ни дава знания за миналото. Космическите изследвания ни дават знания, които могат да са от полза и в ежедневието ни. Мемори пяната е създадена за астронавтите, но е много практична и в дома. Мога да ти дам много примери. Говориш като археолог, който си мисли, че неговата професия е най-важна. Но всяка наука ни дава нещо полезно!

Един вид, къде си тръгнал да си търсиш работа, като не можеш да си намериш даже очилата. Какво общо има едното с другото?!?

Тази цивилизация от диваци е изтребила доста себеподобни, принесени жертва на боговете им.

Под ритуали да се разбира рязане на глави, вадене на органи, пиене на кръв и прочие цивилизовани методи за контрол на стадото от овце.

Македонски храм.

Само на мене ли ми прилича на летище?!

Да

Да, тъпако, там са кацали рептилите-ильоменати, за да зареждат с кемтрейлс.

Може ли поне веднъж да не намесвате комуняги и днешният ред в статия. Ако няма какво да напишете за прекрасната цивилизация на маите, по-доибре не пишете нищо, невежи!

Прекрасна пък изчезнала. Нещо не е било наред значи.

офф. поредния многозайко. Май доста си бягал от час по история да лапаш пи.ки

щом е изчезнала значи са замесени комунягте

Виж, егалитарност не означава непременно комунизъм. Родовообщиният строй също е бил егалитарен. В статията се говори за епохата на преход от родовообщинен строй към робовладелчески при маите.

Скоро ке му турат йедан македонцки паметник на връо.

при маите е било комунизъм, затова са изчезнали като народ и държава

Май не си вникнал в статията - в по-ранните етапи на развитието, цивилизацията им е се е развивала прекрасно на принципите на всеообщото равенство , а след това като са се оформили "елити", разбирай мощен егоизъм и лакомия (нещо на което ставаме напоследък свидетели и в бг и навсякъде) тогава е започнало разложението и разпада като цивилизация.

Няма такова нещо като всеобщо равенство, до 1989 направиха експеримент за такова всеобщо равенство, не се получи и се разпадна, лошото е, че ние бяхме в центъра на този експеримент и все още му берем последствията.

Това си е чист комунизъм бе момче, нищо не си вдянал.

Другарю, маите са примитивна първобитна общност и такава са "изчезнали". Причината е изсичането на горите и изтощаването на почвата. При поредния климатичен колапс просто са измрели от глад. Поради неефективност на селското им стопанство. Другото от теб е Пролетарска фантастика. А тези руини са на повече от 15000 г. Както всички пирамиди и високотехнологични каменни съоръжения в Южна Америка .....навъзможни да се създадат дори от днешното развитие на днешната човешка цивилизация. Не с резци от вулканичен камък и вълшебната дума "мамата, мамата" са строени тези техногенни съоръжения а с технологии с ЕДИН ПОРАДЪК по-точни от съвременните. Предната човешка цивилизация е била на много по-високо техническо развитие, от днешната, преди да се самоунищожи. Любимият на египетските фараони обсидиан (тъй наречено вулканично стъкло) се намира на границата Либия -Египет. Може да се получи в пустинята само по един начин - Ядрена температура на разтапяне на пясъка. Кристалните черепи в естествени размери, ДЕСЕТИНА НА БРОЙ, открити досега в региона на "храма" от статията, са невъзможни да се създадат по днешните технологии.....особенно от монокристал с точно определена кристална решетка. Свиквай, че господ не е евреин и Ленин не му е единственият пророк.