17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Водка имало ли е, като са направили това "ново" откритие...

Натакова ни се мамицата.Няма спасение за земята с тези размери.на камъка който пада.

Споко бе, събираме пак Бен Афлек и Брус Уилис и ще го разтаковаме тоя астероид !

Може би не съвсем научно, но и аз ще опитам със скромен принос към човешката история но в много по малък, бих определил в много малък локален мащаб. Знаем и почти е сигурно, че някакво подобно тяло е ударило земята преди мноооого години в следствие на което се е образувал мексиканският залив и са изчезнали динозаврите. Дано това тяло по рано да блусне земата там където трябва за да изчезнат недоразуменията в природата, както и българските динозаври от ГЕРБ.

Статия пълна с факти: "Възможно е", "Вероятно", "Може".

един 80% чиляк дава оценка! Чиляко в астрофизиката и космогонията тия думи са доста често срещани поради това че неможе да знаем още колко тела се движат в космоса! И вероятноста да се сблъскат някъде в далечната част то орбитата на астероида е голяма също!

"Учени от Държавния университет в Санкт Петербург предупредиха" - хахахахахахаах!!! Все едно "учени" от Свищовския университет да предупряждават света :)))) Тия алкохолици да си гледат шампоана за пиене и да не се занимават с "наука" :)))

не го знам тоя университет, но знам че имат университети, за които за 1 място се борят 200 човека. ти кой техникум си завършил ?

От къде се пръкнахте, толкова невежи простаци! Просто не е истина!

Спокойно. НАСА догодина изстрелва сонда, която има мисия за отклонение на астероид от траекторията му. При всички случаище го отклони, ако не от сблъсък със Земята, то поне да падне на подходящо място, дори с полза за човечеството. Москва е идеалното място с максимална полза.

Да го каже НАСА човек да го приеме сериозно обаче да го кажат руснаци . . . хах ха, пълен #ашак. След запой им се привиждат звезди и планети . . .

"Боже, пази сляпо, да прогледне!"

Хмм, 2068 няма да ми пука

BajMihal

Размер от 325 метра... wtf? 325 метра какво? ширина, дължина, височина, радиус, диаметър? Научете се да пишете бе!

За теб какво значение има дали е 325 широк или дълъг? :)))) Да не се каниш да го посрещаш с глава? :)))

това си е височината на геостационарната орбита, че даже може да забърше някой и друг спътник ако реши да обикаля, ако има пряко попадение дано да е в пустинята или океана

А правиш ли сметка за кратер, изхвърлена земна маса, сриване на слънцето зад пелената от пепел,нова ледена епоха, височината на цунамито, ако е в океан? Земята, която е с най-плътно население май ще бъде залята от нов потоп!

2/3 ще изгори в атмосферата. ще падне къс с големината на кораб. чак пък глобална катастрофа... локална със сигурност

През 2068г. на аборигените от поствоенната Земя, хабер няма да им стане, че умират.

браво на руските учени. чели са труда на Don Yeomans Steve Chesley и Paul Chodas от 2004та година, както и на НАСА от January 10, 2013. и добре са преписали какво са казали. Ама не смеят да си кажат имената :)