България става част от програмата "Космическа поща"

Всеки участник ще се сдобие с автентична пратка от космоса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идеята не е лоша, при тестовете трябва тежест. По добре децата да се забавляват да пращат картички отколкото да се слагат чували с пясък. Плюс това е и интелигентна форма на реклама.

Бибитку прудължава да налива ут нащи мангизи ф пиндоскити пруграми. Ши захранва ФАЩ ду пуследния българин. Кстати къф туй пенис???

къде в цялата статия видя думата “пари“?

И някой друг теляк преди излитане на тенекето, за да размачка космонавтите във загрята баня.

Като гледам снимката ми прилича на космически К.Р . в УСЛОВИЯ НА КРИЗА НЯМА ЛИ ПО-НАЛЕЖАЩИ НЕЩА ЗА КОИТО ДА ПОХАРЧИТЕ ПАРИТЕ НИ ОТ ДАНЪЦИ?

Какви пари от твои данъци бе кретен?

парите за такива глупости от къде идват ? От Космоса? Ако ми паднеш ще те разфасовам заедно с цялото ти помиярско семейство.

СМЕЙНО

Леле леле... чувал съм, че да си прост не е лесно, ама на теб сигурно ти е ужасно тежко... че и клетви нарежда, като някоя дърта циганка...

Ето червената сган се разкрива. Единият заплашва, другият кълне. Показват малоумието си и тоталната си идиотия.

Това, шега ли е? Да приемем че, една картичка тежи 0,03 гр.! Ако 500,000 ученика от България изпратят картичка, това прави 15 тона!!! На тази ракета, колко и е полезния товар?!!!!

Ъъъм по точно 15 килограма. Дано не работиш в магазин.

Хубаво. Сега НАСА ще могат да пишат писъмце до Луната. :) Друга комуникация със спътника ни не са имали, и няма да имат този век.

Грамофона пак зацикли! :)))

Напиши и ти писъмце, може и до Марс. Не изпускай въжможността на живота си - друга няма да има. Гаранция.

България става част от международната програма "Космическа поща", благодарение на която между 15 септември и 23 октомври българските ученици ще могат да изпратят картички със свои послания в Космоса. И на кого точно ще ги изпращат в Космоса? На какъв език? Малоумието превзема Европа! Няма такава тъпня. По-добре да пишат на дядо Коледа и да си пускат картичките в ЦУ на Български пощи. Има специална кутия за него там.

Браво! Успял си донякъде да прочетеш текста! Но да го беше изчел докрай, за да не задаваш тъпи въпроси... "Пощенските картички не само ще полетят при предстоящите изстрелвания на ракетата, но и ще бъдат изпратени обратно до всеки ученик с пощенски печат "Летял в космоса"." Няма значение на какъв език са, пак ще се върнат на изпращача.

Чукча писател...

Всяко споменаване на България и поща в едно изречение ми докарва киселини. Направо да изстрелят Български пощи в космоса, понеже предлагат най-скапаната и бавна пощенска услуга на света.

Ами ползвай "адекватните" чужди оператори бе. Какво се натискаш на БП? Хем малоумник, хем с претенции.

Разбира се, че ще сме с претенции, все пак им плащаме заплатите с данъците си.

Български пощи работят много добре. Сравнено с много други пощи по света, бих ги поставил на едно от първите места. Казвам това на базата на опит от стотици изпратени и получени пратки от цял свят.

Нещо тая работа бая съмнителна ми изглежда. Къде ще ги сложат тия картички ? В бустера ? Как ще оцелее тая хартия при приземяването ? И тоя бустер няма дълга история на приземявания както SpaceX.

Отгоре на бустера е кораба. Не виждаш ли? Вече бустера е летял няколко пъти на суборбитални полети и няколко пътия с кораба към него, който се отделя от него и се приземява с парашути. Бустер 2 е летял 5 пъти, а бустер 3 е летял 6 пъти, а общо от 14 полета имат с 13 успешни приземявания

Какъв е тоя еректирал член, дир? Слагайте по едно 18+!

Ех сега да може да си го завреш у гъзо ! Аман от педали бе !

Не бе, викам да ми го ядеш.

Контролирай си манията свързана с химическия молив и обществените тоалетни, толкова години вече я поддържаме в ремисия.

Само 'братска любоф' ти е в главата..