Бил Гейтс плаши с грипна пандемия

Според създателят на Windows може да умрат 30 милиона души

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Човекът е загрижен, грамотен, има възможност и прави според него добро!!! Като не можеш да помогнеш, не плюй! Камо ли да го съдиш! Води си жалкия животец и си трай!

според глобано изследване на Уницеф 2011 годишно се раждат към 131 мил бебета, а умират към 55 милиона човека. Или годиен прираст към 80 милиона. Единично събитие в което ще измрът 30 милиона за 6 месеца няма да има почти никакъв ефект върху човечеството като цяло.

33 милиона само? Жалка работа. Човечеството има нужда от редуциране с 4-5 милиарда, та белким се осъзнае.

А защо не казва нищо за HAARP системите , че може да нарушат електронната обвивка на Земята и да ни транслират в друго измерение и че за тях пише в Библията "Thousand HAARPERS will HARP with thair HARPS".

Естествено под "терористични организации" трябва да имаме предвид тайните служби, разработващи био-оръжия. .. как така, точно сега в многохилядната история на човечеството, се реши, че видиш ли ще се случи въпросната пандемия. Нали сега имаме модерна медицина и добра хигиена, която не е имало "никога" до сега..

Обаче имаме и гъстота на населението, каквато никога до сега не е имало. Като прибавиш и бързите транспортни връзки, пандемия, която да затрие 30 000 000 ми се вижда прекалено оптимистична прогноза. Май 30% е по-реалистично. Въпрос а време е.

Чудя се защо Бил Гейтс изглежда толкова възрастен. Все пак е само на 63 години.

Боже тоя ми прилича на току що излязъл от гроба.Язък му за парите,които има.А относно грипа,който видите ли щял да умори 30 милиона,не му вярвайте лъже безобразно.А иначе ако не беше този "гений",много по рано графичния интерфейс щеше да се развие и да завладее света.

И ако беше се развил по-рано този така бленуван графичен интерфейс, какво?! Щеше да си по-умен ли?! Светът щеше да е по-добър?! Никаква логика.

сами си правят вирусите - и после сами си правят ваксините - зеленото трябва да се върти!

опитай се да напишеш поне една компютърна програма в живота си, нещо от сорта на Hello Word.

Светът все повече изпростява, щом мнението на въпросния долнопробен търговец предизвиква размисли а не смях.

Бил Гейтс хвърли много пари за създаване на разни ваксини, бзирани на вируси (т.е. вируси), които избирателно убиват клетки. Известни са чувствата му към африканските деца, особено неродените и искането му да ограничи раждаемостта с "технически средства". Затова никой не иска да прилага ваксините му на деца. Е сега опитва чрез Тръмп, но като не му се отваря парашута опитва чрез ООН.

бе той няма висше образование кога па и медиина звърши

Не му трябва висше образование,само здрав разум. И е прав,вируса на грипа мутира от самосебе си, всяка година. При един малшанс някоя мутация да се окаже смъртоносна,десетките, които кихат и кашлят зимата в трамвая са си умрели отвсякъде