Биткойнът започна отново да набира скорост

Има импулс, който помага недобрите новини да се загърбват, твърди един от ръководителите на криптоборсата Luno

Обратно в новината

Коментари - Биткойнът започна отново да набира скорост | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За балъците умора няма, освен за перачка на пари за друго не става

Става,става ама хора които нямат пари няма как и да разберат предимствата на криптото,айде със здраве

Buttcoin падна с 80%. Сега скочил с 11%. Купувай народе! Последен шанс! Водят го стабилна инвестиция! Тоя път даже SEC се кълне в него. 100К до края на месеца. Добре дошли в казиното! и незбравяйте "отговорна игра"... ХАХА

Всяка валута създадена от банките се обезценява (никога не "скача") ама не ривеш ... с два метъра мериш и си мислиш , че много ум излъчваш, а то е просто емоции - имаш емоции и няма къде да ги изразиш, та си тръгнал за биткоин да се оплакваш :))

От създаването си биткоин е от 0-ла до почти 25к (долара) в момента през всичкото това време доларът само губи от стойността си - в каквото и да го измерваш ... Кой сега е тъпака?

Купувай Тоше, купувай, че не остана. :-)

дойдеш при мен да си купиш от машините, които произвеждаме а познай с какво ще я купиш уминико! С нещо дето шумка и се пипа! Реално нещо не се дава за виртуални глупости!

Като - защо си мислиш, че светът се върти около теб ? И ако са ти толкова чудни машините нали ги продаваш във някаква валута? Или в злато? Биткоин в момента е конвертируем във всички валути - мога да го продам в лева и да дойда да си купя чудните ти машини. Защо си толкова наежен? Карам ли те нещо да правиш ?

Давай ,маме!!! Балъците и баламите не свършват.

Браво, машалла, ашколсун! Тъпи овце - бол, юруш на далаверата!

Ти не можеш да направиш разлика между алт коиини и биткоин ама кажи все пак кога ще умре биткоина (пак) за да знаеме :))))

Аз па си мислех че КОНЯ ще мре