Коментари - Бивш шеф от НАСА създава роботизирани аванпостове до Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се посмеем поне, абе тия кравари съвсем го одариха през прусото. Пак си праят сметката без кръчмарин(рабирай Великия Владимир Путин и Непубедима Русия). Да праят квото щат, две-три руски ракети и всичките им бензиностанции от тук до Луната ще станата на радиоктивен пух и прах, какъвто трябва да се и самия Краварник. Ний от Партия Възраждане заклеймяваме всяка една американска идея да демилитализира Космоса и да го превърне в бойно поле.

хмммм ако всички от възраждане са толкова грамотни, колкото теб, е добре първо да помислите за Буквар и после, да сте на всяка манджа мерудията

да "демилитализира " е да го направи мирен, имаш объркани представи за милитаризира и демилитализира, заради донбаския руски учебник

Абе, навремето си предаваха пряко от Луната, по талавизията, като стой та гледай, Ама, явно, новите технологии изискват "авантпостове", за комуникация.

Вместо да се пънеш до поредно посиране с тъпашки провряквания като това и останалите ти по-долу си изгълтай цялото канче с хапчета дето са ти дали за днес и мирясвай. И той комуникации и той разбирач, какви предавания от космоса каква луна, Марс, Вояджъри и подобни, радиото не съществува като такова, даа. Наш Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър питайте, той ги знае тия работи. Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

Не си ли ти щатния насран врякалник, който не си е пил хапчетата, за да жули минуси и плюсове.

dp е локалния шизофреник не му обръщай внимание

Прочети каква е идеята на тая програма Артемида! Онова е като експедицията на Амундсен това е като постоянната база! За едното са ползвали кучета за другото ледоразбивачи.

Някак сложновато върви това "завръщане" на Луната. А какъв лунен туризъм имаше едно време...6 кацания и поне още толкова облитания (ако щете вярвайте)! Само една дребна засечка с Аполо 13 ама Том Ханкс оправи нещата :)

И джип закараха, байрак развяха, хоро... играха ли не играха ли... И си кацат вертикално... Пък сега Мъск се плюнчи с големия успех - вертикалното кацане.

Тежки времена идват, трябва да ударим дъното преди пак да тръгнем нагоре.

Я признавам само авантпостовете!