Бизнесът на Huawei расте въпреки ограниченията

Близо 10% увеличение на приходите за първите девет месеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пазарът решава, "кой колко", не Тръмп. Мейт 40 про виждали ли сте? Жалкия айфон 12 пред него е като трабант, с емблемата на мерцедес... Абсолютна тухла! Америка играе мръсно, реже си клона сама. Голяма тъпня!

Андроид телефон

високо качество на разумна цена (не като огризките...).

'Разумната цена' беше заради десетките $$$милиарди субсидии наливани от компартията (Апъл не виси на врата на американския данъкоплатец). И вече не разумна - последния Р40 (стандартния) струва 900€ без wireless charging и никаква (IP53) защита.

Като осъзнаеш каква глупост си написал, сам ще си шибнеш главата в стената...

Написал съм ти само факти, умньо.

Е как де

и що тогава рИват и се молят на Тръмп?

да е 10 пъти по-добре във финансово отношение за тях...

Колкото и Гогол да ги хвали...фитка са. Една по една държавите им резват квитанцията. Т.нар. телефони заминаха преди година, мрежовото оборудване започва да се изхвърля от белите държави, процесори не могат да правят...(освен ако не са купени, изкопирани и т.н.)

Процесори не само не могат да правят, но дори и да проектират - EDM системите са само американски.

0

Оранжевата кучка си лае, керванът си върви.

Китайджуните лъжат та мажат - скоро ще има фалитчета. Факт е обаче че наливат кинти за тъпи статии из цяла Европа. Не знам как някой вярва на някакви данни от тази държава.

за данни от Китай не знам, но аз най-много вярвам на г-н "Мамим, лъжем и крадем" и неговата честна държава

Има нещо гнило тука... Гогов само ни ги хвали хуявейчетата - да не вземат нещо изведнъж да фалират?

Гогов ги хвали ама самия той не ползва уяМИвей, а Самсунг! ХХЕХЕ

Така си е - фото-самопризнание на Гогов: https://it.dir.bg/gallery/zashto-samsung-galaxy-s20-ultra-mozhe-da-zameni-profesionalnite-kameri?i=26 Хитра лисица е Гогето - взима парички и от тия, и от ония - и въобще от всички, които дават. А него не можеш с боклуци да го излъжеш!

Колкото повече ограничения се налагат на Хуавей толкова по силен става. ---------------- САЩ. ЕС, Индия, ЮК, Канада, Австралия тотално оствириха уяМИвей от 5G! А мобилние им телефони просто умряха! Но иначе е хубаво, че от компартията в Бейжинг са ви спуснали новите комсомолски лозунги! Забавни са! И ме разсмиват!

Колкото повече ограничения се налагат на Хуавей толкова по силен става. Тотален победител в пазарната икономика, а също и при недемократичните ограничения, наложени от недемократичния запад

Така се набутах, че още ме е яд. Най важните функции не работят - мамка му, ако знаех нямаше да дам и една стотинка за тоя боклук.

И кое важно не работи? Преди няколко месеца си взех P40 pro - не съм съжалил и за секунда. Работи си всичко. Дори гуглестите "услуги" - ако знаеш как да ги подкараш.

Кое по-точно не работи при теб? Не, че нещо, но при мен всичко си работи.