Блокирана заради Тръмп социална мрежа "възкръсна"

Parler отново е достъпна за всичките си над 20 млн. потребители

Обратно в новината

Коментари - Блокирана заради Тръмп социална мрежа "възкръсна" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Китай било комунизъм, а?

ами много ясно, че Parler (в превод, от френския глагол - Говоря) ще "възкръсне"... Нали така по-лесно ще следят какво си хортуват поддръжниците на Тръмп...;-)

О чудо pedo грацията в треторазрядна кочинка Америка се завърна а си беше взела малко отпуска!

От тебе по-голяма 'грация' няма - и свинаркът ти не е трето-, а първоразряден.

Ако им се наложи, само ще си създадат платформа - сред плоскооглавите тръмпаци е пълно с мозъци и програмисти (хаха)

и същите тези лъжливи боклуци се изредиха да целуват задника на Навални, твърдейки колко велик демократ е и какъв борец срещу режима на Путин бил той....и то само срещу няколко десетки милиона долара в кеш получени от биткойн платени от Америка. Е това ако не са едни истински нагли лицемери използващи двойни тройни стандарти когато става дума в единия случай за евросъюзът и Америка и отделно за Русия!

Чакайте, искате да кажете, че Тръмп не спечели изборите ли? Всички специалисти тука дето се кънляха и щяха да късат дипломи, се оказаха... страх ме е да произнеса думата... сгрешили... Не го вярвам. Това е някакъв курвенски номер на демократите. Много ясно, че ФБ и Тутър са закрити и Парле си бачка като за световно. Нали?

Дебилът се направи на интересен пак. Пред себе си.

Що бе, маме? Не искаш да си призаеш, че не си прав ли?:)) Консервативни сълзи... Чакай да донеса втората чаша, капут смачкан. :))))

С дебили не разговарям, по същество.

И запетайки не слагаш правилно, за да ги дразниш гледам. :)) Да имаш идея, защо предпочиташ да разговряш общи приказки с дебили? :))

Да живее педокрацията и либерастията толерастията в най педокритичната страна на света- кравария Америка ! Сатанинските американски щати страната на НЕсвободата на словото където всеки от собствениците на социалните мрежи изповядваш либерасти идеи може спокойно да те забани, въпреки че това е противоконституционно анти законно и ограничава свободата на словото , но това не важи ако твоето мнение е различно от официалната партийна линия проповядвана от педократите либерасти и дъртия Бидон! Факт!

чекай бе. Нали уж обвиниха Фейса и Туита за това,че го прецакали уж. как пък чак сега се разбра, че е блокирана от Тръмп.

Тръмп, ако ще прави нещо оттук нататък, първото нещо е напълно независима комуникационна система. Ако трябва да дига собствен или партиен спътник. Ако трябва Ким да му го прати в Космоса.

Е, да, ама в тая независима система няма как да събере достатъчно пдръжници. Ако следиш фоурмите тука ще изглежда, че ПатрЕотите, трябва да събират 50% от вота в България, ама не е точно така, нали? :)

Ми не е възкръснала ;) Само една страничка работи.... лоджин йок ;)

Ще съм краен и малко ще цитирам един друг съфорумник: "Ако отида в магазина и си поръчам месо от 14 годишна ученичка, това уместно ли е?" Ще ми нарушат правата и свободата ли като ми кажат, че не може? Когато става дума за престъпления всеки се крие зад свободата на словото? Айде да не се злоупотребява с т.нар. свобода на словото, защото за всяко нещо си има граници. Когато имаш медия, трябва да имаш и модератор, който да не позволява антисоциални прояви. Свобода не е равно на свободия.

И политическата ЦЕНЗУРА не е равна на "модерация". Бахти дебилите, дето се помислили за умни.

Що не ги отрязаха от мрежите, когато вилнееха.

А защо, примерно, Twitter отказва да премахне детска порнография?(https://nypost.com/2021/01/21/twitter-sued-for-allegedly-refusing-to-remove-child-porn/) Та това не е ли също признак за екстремно антисоциално поведение? Защо продължават да съществуват профили, които обричат агресивно хора на адски мъчения, защото не са християни или са гейове/небели? Защо все още продължават да съществуват профили, които подкрепят секс с животни?

"Тя беше блокирана, поради рязкото нарастване на популярността ѝ сред поддръжниците на бившия президент на САЩ Доналд..." Егати демокрацията. То даже Раша ще излезе по-свободна от тях. ХАхАХхахахах

Никъде, никога не е имало демокрация. Навсякъде има олигархия. А в САЩ с 2 партии си е чиста неподправена олигархия.

То поначало т.нар. "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскруполните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Това се има предвид под "меритокрация". А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци от Турция, изкукали пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Или като в Америка - клошари, дрогари, алцахаймери, деменции, дебили, живи и мъртви... те пък "гласували" по пощата, раиш ли, без да знаят и да ги интересува, че изобщо има избори. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз. Социален ценз. Да гласуват хората с принос към обществото. Те са и тези, които са по-наясно с положението и процесите в обществото.

След това ти словоизлияние излиза, че и ти не трябва да гласуваш!

От простата ти глава ли "излиза".

Историята с Парлър е много поучителна защото истината лъсна. Лъсна и факта, че не е лошо да имаш едно наум когато си купуваш дейта център сървиси от амазон щото е по-евтино. Както правят всички големи фирми!

И собствен център да имаха, щяха да им спрат DNS-ите и пак да ги потопят. Обзалагам се!

Тез сървъри,чия собственост са?

ДемоНОкрация под прикритие на "демокрация".

Какво е това внушение че е спряна защото много привърженици на тръмп са я ползвали? Спряна е защото няма правила за съдържанието и няма модериране на съдържанието. В нея може да качваш всичко и никой няма да го премахне ако е със съдържание което не трябва да се показва.

Ти ли ще казваш "какво трябва и какво не трябва да се показва"? Или някой друг още по-прост и неграмотен, но за сметка на това промит и излъскан до блясък.

ако си полуграмотен дебил! Защото няма как да схванеш, че има неща, които действително не трябва да се показват... Например кадрите с рязането на глави в Чечения с пълните подробности как касапина с ножа си заобикаля шийния прешлен на жертвата, за да може да отдели главата... Тези кадри вдъхновиха доста начинаещи касапи!

Ама тези кадри ги показват, в другите "мрежи", а пък привържениците на Тръмп ги отрязаха за по политически причини. Тъйба у дебила смотан.

Подкрепям те, но няма как да обясниш нищо на промитите мозъци, които подкрепят Тръмп. То се иска и малко акъл за да те разберат, но двете неща си противоречат. Или имаш акъл, или подкрепяш Тръмп. По средата няма. Пример - ако в тази мрежа пускат убийства на живо, изнасилвания и т.н. и никой не го контролира това, дали това е ОК? Където има свобода на словото трябва да има и граници, за да не се нарушава свободата на останалите хора. Свобода и свободия да не се бъркат.

Петре, малъко пишлеменце си, за да помниш как на живо в 20ч по т.нар. КАНАЛ 1 на БНТ пуснаха обезглавяване ва руски войник с православен кръст на врата. Миленчето Милутинова получи за това бърза писта за развитие и "специализация" в CNN.

Ето един, който се е вързал на лъжите на медиите и пишмандемократите. :-) В парлаър нямаше НИЩО незаконно. Не се хареса на другарията, защото не премахна съдържание, което те самите са решили, че не им харева, но НЕ Е незаконно по принцип!