Коментари - Орбиталната станция на Китай ще е готова до 2022 | IT.dir.bg
назад

Орбиталната станция на Китай ще е готова до 2022

Китай планира да завърши строежа на първата си орбитална станция до 2022 година, съобщават Ройтерс и ИТАР-ТАСС, позовавайки се на агенция Синхуа.

Обратно в новината

Коментари - Орбиталната станция на Китай ще е готова до 2022 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Якият индустриален шпионаж дава резултати.

От последните 2000 години 1800 години най-големите икономики на света са били Индия и Китай. Може би всичко се връща там, където винаги е било..

Сащ и Англия успяват да го изместят от първото място последните 200 години благодарение на финсови механизми, печатайки пари. Но капиталът вече почва да губи значение и процесите почват да се връщат.

Много ми е интересно след като китай не успяха да произведат читав изтребител, как аджеба ще направят космическа станция.

Те и руснаците едно колело не могат да направят, ама хвъркат ! Да се чуди човек на блядовете !

Мани, понеже в Китай са спрели всички тестове и разработки, а ? Ти ходил ли си в Китай? Виждал ли си тая държава наживо, та дрънкаш какво могат или не могат да построят? Те и САЩ от 10 години строят Ф-35, ама всяка година го отлагат. Както стана и преди няколко месеца. Щото е дефектен. Я двигателя му хвърчи от корпуса, я се разпада по пистата. И това е мнението на доста специалисти.

> Китай планира да завърши строежа на първата си орбитална станция до 2022 година Странно, но имам чувството, че могат да направят това. В бъдеще все по-малко хора ще приемат плановете на китайците (и на индийците) на майтап.

Ами че то не е на майтап. Съвсем сериозно е.