17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Диабло 3 е игра, която играя често в последно време Еднообразна и скучна е, но не ме задължава с нищо... Предполагам, че би било по-смислено, като имаш такава "платформа" да я направиш с много повече ивенти и най-после да видим смислено pvp някой ден :)

Отдавна е така!

Deus Vult

Редактора, без да триеш ако обичаш. Написал съм самата истина: Blizzard и ЕА са злокачествен тумор, който трябва да бъде изрязан!

Deus Vult

Blizzard и Electronic Arts са рак за геймърското общество! Тези две компании тотално изключиха от уравнението крайната цел - да се харесат на купувача. Сега единствено гледат как да съсипят поредното заглавие-хит с цел да гушнат някой друг долар

А пък HOTS е пълна помия, няма никакво развитие, мачмейкинга е пълна скръб и не си заслужава човек да играе сам HL или TL. Така и не измислиха нормален начин за сближаване на играчите в отбори които наистина да си противостоят. Липсата на единоборство между отбори и играчи показва колко малко им е акъла на близардци. Пускат някакви геропйчета през 2-3 седмици пробутват си единствено тяхните си стриймъри и като се пуснеш на куик мач чакаш по 5 или 10 минути за да започнеш игра. Близард вие сте пълно GG правите само глупости вече не си цените хардкор играчите и очаквате да имате посещаемост на тъпите ви игри в сървърите. Довиждане !!!

Откакто политкоректността завладя развлекателния бизнес не само Близард са кът откъм свежи идеи. Добре правят поне, че през това време пускат remastered версии на стари класики - Starcraft, Warcraft 3, WoW Classic... Жалко, че не направиха и remaster на Diablo 2, вместо да губят време и ресурси за мобилна игра, но ще се надяваме догодина да обявят нещо.

политкоректността е по-малкия проблем. хубаво, нека има повече гейове и девойки в игрите, нека девойките са не толкова разголени, нека командват, нека има черни/жълти/латиноси ... мене лично се ми е едно. това е просто картинка. картинката не променя качеството на играта. а проблема е в качеството на игрите. липсва дълбочина, липсва сложност. липсва предизвикателство. схемата днес е играта трябва да е суперлесна за всички склонни да плащат и плащат. не ти трябва да мислиш схеми, комбинации, предмети, умения ... плащаш си и си суперсилен. Diablo 3 e пример по учебник за това как да оплескаш една игра. В началото беше наистина трудна и предмети почти не падаха. На последната сложност всеки който имаше смелост да играе дори просто на първия град го сматахме за велик (аз играя само хардкоре ако умреш умираш, тъй че мисли му къде ходиш секунда невнимание и почваш отначало). Мрън мрън от страна на маса ламери. 2-3 седмици след като я пуснаха следваха пач след пач всеки следващ сваляше все повече сложността и дигаше шанса да падат предмети (а предметите се продаваха за реални пари в аукциона + комисионна за Близард). 3-4 месеца след като я пуснаха вече беше пълна тъпня, незнайни босчета в нищото само ги поглеждаш и падат, а ръсят легендарни предмети. Тогава настъпи големия отлив от няколко милиона логнати в Диабло бройката падна на няколко стотин хиляди и играта умря. Е Близард решиха да оправят нещата и да направят Диабло отново качествена игра в течение на година две - махнаха аукциона, дигнаха сложността на някои зони, доста други промени (някои за добро някои не особено) ... късно чадо. Мене лично Диабло 3 вече ми се беше отиграла тотално, но ако когато я пуснаха беше такава каквато е днес може би още щях да я джиткам от време на време.

Deus Vult

Относно първия ти абзац не съм съгласен. Проблема е огромен и набира все по-голяма сила. Да вземем например Едно старо заглавие като Dragon Age. в първата част имаше 1-2 обратни и си пасваха добре на ролите. Превъртаме към последната част на съшата игра и виждаме 99% от "партито" ти са обратни. Останалия 1% са или невъзможни за романс или са с изключително отблъскващ дизайн

Господи! Не само по пътя на отрепките от ЕС! Същите тия мръшляци жадни за пари, които загробиха класиките от поредицата C and C...Закопчаха поредиците Тибериан сън, Ред Алерт и Дженералс! Боклуците искат само пари! И нулево качество!