До 10 години вече ще сме с 6G мрежи със скорост 1ТB в секунда

Компании и научни лаборатории вече разработват новия стандарт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам 10TB и да измрем от рак всички, който го ползваме.

В един гигабайт могат да се съберат няколко хиляди книги. В един терабайт могат да се съберат всички смислени книги писани някога. Като няма качество, поне да има количество.

неномалници, тука в в тая гробарска цигания няма и електронно правителство още сме на хартия с листове декларации и молби.. заслужава ли си риска да избухне населението в рак и агонията през която хората ще минават...тъпи тикви, прочетете докладите на директорите на институтите по нейонизираща радиация на ЕС и Русия - там с експерименти ви показват - при 800MHz облъчване с микровълнова радиация туморните клетки на пациенти с рак - лимфом се делят два пъти по-бързо, т.е, не само ще разболяват, но няма да могат и да оздравяват хората вече

Стига вряскахте глупости без да знаете за какво говорите бе.

Или от деменция, при такива постове видимо още 1G-то я докарва. Що най-загубените сте и най вресливи бе.

Не знам за каква даденост на 4G-то говорят в статията, сигурно е преводна. Моят телефон го може от години но досега никога не е извивакомчил такива скорости.

Е тя комуникацията не е само за писмено слово, човек не може да чете и със скоростта на най-бавното "G"", 2400 bps. Такива скорости ще позволят на практика видеовръзка с високо качество навсякъде и по всяко време, ще влезе в работа. Предполагам забавянето не е заради трудности да въведат вече налични технологии (5Г) а им трябва време да съберат и изчислителна мощност, и софтуер за да могат ефикасно да мониторират комуникациите, не че това ще се чуе публично от високо.

си фен на думичката " вряка ". Кажи ми , че не си "мисир".

Въпросът ми е - защо? Ще връщат пак торентите ли?

?!?!?!?!?!?!?!?!

бе то и аз от години се чудя - то и с мотика можеш прекопа полето, що трябваше да пускат трактори

Кажете за влиянието на 5G върху здравето на хората не мълчете за това!

Но първо трябва да разработят полезно електромагнито излъчване. Има такова. Така хем ще се лекуваме и ще ставаме по-здрави, хем ще си комуникираме бързо. Но докато не оправят проблема с излъчването, няма да стане.

Може това да е целта. Човечеството се слави с глупавите си грешки.

Тогава вече не само гълъби, ами и орли ще почнат да падат край НДК. И кондори. Даже и някой и друг слон.

Има книги по 1-2 гигабайта. Особено колекциите списания, учебници за научаване на чужди езици или старите архивни книги. Защото (последните) са снимани, вътре има рисунки, звукови файлове, видеа. И не на последно място не са обработени добре. Аз имам 1 терабайт книги на различни езици и това едва ли е една милионна от всички книги по света.

Мене по-скоро ме интересуваше след 11 години къде ще сме. Като се има в предвид сегасшното управление ми се струва все по-близо до Сенегал.

а колко пъти ще се увеличи ракът?

няма полезно еми това е сомо в твоъта куха глава

той само тжво можи да клепа и хапчета да раздава санитар

а ти що си помияр изсипващ помия след всеки който не е като теб

Пред Чейнчбюро на "Витошка" излиза мутра по шорти и втъкнат пистолет отпред, в ръка държи мобифон с надървена антена и крещи по средата на улицата, в мобифона: - Бабо, слагай боба да се топли, след 10 минути идвам на лънч.

сваряват мъжките топки. Ефекта е открит в американска военна лаборатория при експериментиране на с мощен предавател. На ученият, създател на последващата микровълнова печка, му се разтопил шоколада в джобът на панталона. Оттам разбрал за мъкровълновото загряване. Поради секретността на обекта....се мълчи упорито за топките на ученият. Научна библиотека: При мощно облъчване с микровълнови вълни се трият една в друга водните молекули на веществата и се получава нагряване. От центъра навън! Мозъкът и мъжките органи с външна секреция съдържат над 90% вода.