Дроновете "Охотник" ще се управляват от Су-57

За целта се разработва двуместна версия на стелт самолета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ДИР.ру се управлява от русия.Продажни боклуци сте,долни копейкаджии.

СУ-57 3 стелт горе-долу колкото Ф-16. От произведените 8 и два броя летящи кой точно ще управлява Охотника? Руската армия не може да приеме този самолет вече втора година, а за поръчки дори не става въпрос. Другият участник в разработката Индия отдавна се отказа.

Гогов пак се изсра и замириса.

Ще

Руснаците направиха стотина бройки от су 57 и сега ше правят 500 дрона неухотник . Поне на думи и приказки. На запад вече никой не ги взима на сериозно с тези новини, но стават за вътрешна пропаганда на бедното и оглупяло население.

Ясно, значи ще се управляват от земята. И не мога да разбера за каква Стелт технология претендира "изделието" Су-57 с тези баки под крилото!

Само да не стане обратното, че с тези пияни екипажи....

Това беше ясно още от самото начало, какво точно е новото?

Новото е, че дроновете са невидими! Никой не ги е виждал и няма да ги види.

Само изкуствен интелект не му слагайте че ще се осъзнае и на момента ще избяга от Рассия..

Абе тия не могат да направят пътнически самолети за националния си авиопревозвач, тръгнали сега да правят двуместен стелт изтебител за да управлява дронове... С глас ли ще ги управляват?! Турците ги управляват от земята, даже спътник си вдигнаха, американците това отдавна го могат и вече развиват само изкуствен интелект за дроновете си, тия ще слагат някой мужик със слушалки и джойстик да гледа чернобял конескоп в кабината...

Ето и на теб ще обясна, понеже наистина сте 80% дебили - най малко!!! Оръжия се поръчват от руското правителство, така както е и в САЩ. Държавните сектори и на двете държави НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С РАЗВИТИТЕТО И ПРОИЗВОДСТВОТО НА ПРОДУКТИ ЗА ЦИВИЛНО ПОЛЗВАНЕ!!!! Запиши си го някъде това за да не го забравят 2-те мозъчни клетки в кратуната ти! Правителство НЕ ПОРЪЧВАТ ИЛИ ФИНАНСИРАТ прозводство на пътнически самоетли - ТОВА СЕ ПРАВИ ОТ ЧАСТНИЯТ СЕКТОР! Ако имаш критики, те трябва да бъдат под формата на "Защото Руският ЧАСТЕН СЕКТОР не прави пътнически самолети които се използват по ЧАСТНИ авиолинии по света".

Охотник трябва да значи ловец.

_stankow

Управлението на слушалки и със джойстик е стандарт за повечето военни и граждански самолети. А управлението на дрон от втория пилот, непосредствено присъстващ на бойното поле, наблюдаващ ситуацията от няколко км височина и можещ да избира позицията си е много по-ефективно от действията на оператор на сто км от мястото на представлението. Сврян в нагорещена кабина, също със слушалки и джойстик. И на цветен екран, но моно, през премигващото от РЕБ смущенията изображение. А вторият пилот-оператор може да погледне целите и заплахите и със собствените си очи, да прецени разстояние, да огледа обстановката на 360 градуса, нагоре надолу на +/-90 градуса, за част от секундата. Вие на руснаците акъл не давайте как се воюва, те войната не са я гледали на филм !

_stankow

Баките са само за някои задачи. Външно окаченото въоръжение - също. Има си мисии за пробив на ПВО, в които трябва да не светиш много, има си ударни мисии, в които трябва да се вземе максимално количество "чугун". След като се разчисти ПВО. Самолетът трябва да е универсален. Ф-35 също има външни точки за окачване. Цели 6 броя. Колкото и Су-57.

_stankow

Защо да не ги види ? Не може да щрака ли ? https: // www. youtube. com/watch?v= Ez76e630tpk Махнете празните, че без тях трият връзката !

_stankow

Поръчани са. Но не се бърза с производството, чака се новият двигател. Международната обстановка го позволява. Утре война няма да има.

Руските и американските самолети и други машини за смърт не ме интересуват, а и вече са прекалено висока технология дори и турските. Вашата съпричастност с роденият в ссср "професор" иво христов и неговите ноторни 80% обаче е комплимент за истинските българи. С гордост аз и моето семейство се присъединяваме към тези 80%. ЗА НАС Е КОМПЛИМЕНТ И ЧЕСТ 80% българи да не сме харесвани и дори мразени от АБПФК!

Произведени бройки 6+ 2 за наземни изпитания

Гогич - как си бе човек! Пак ли си закъсал с парите, че опря да копейките от руското посолство?

гражданското и военното самолетостроене са тясно свързани и взаимозависими - без качествена гражданска гражданска авиация няма качествени военно-транспортни самолети, цистерни, летящи радари, патрулни самолети за борба с подводници (все области в които руските ВВС трагично изостанаха). А реалността е такава че без държавна поддръжка гражданско самолетостроене няма как да се роди - типичен пример е бразилския Ембраер който с години работеше с огромни загуби преди да стигне до днешните си успехи.

Хахаха!!! Уж умни дронове пък пак трябва отделен пилот да ги управлява. По-добре да го правят от земята отколкото да усложняват и без това проблемните и недовършени самолети.

Начи никви дронове не са тва а радиоуправляеми играчки имитиращи истински дрон.

Въобще да не си губят времето с двуместен прототип. Да преминат направо на триместен. Третият летец ще гледа с бинокъл и ще подава координатите на целите на вторият пилот.

Значи все пак няма да се управляват от СУ -57 а от човек. Заглавието е лъжа. Както е лъжа всичката официална информация за руските оръжейни системи и постижения.

Любимата ми шега под такива статии - "Русия (а навремето СССР) винаги са се гордеели и хвалели с бъдещите си постижения" :) ЛОЛ

Ще ще... ама надали..ха.ха

BajMihal

Е, то тоя двигател го чакат вече 10тина години :) Ще се чака явно за следващата десетилетка...

А не трябваше ли първо да направят Су-то, па после дронавете?

Русия, ЩЕ ... достатъчно, това вече сме го чели буахаха :)

То и Су 75 на се направили ама вече го 'продават'. Току виж някои заблудени африканци си го 'купили'.. (Както Гватемала си купи руска ваксина)

"Утре война няма да има." така е, ако случайно пък избухне руснаците веднага ще направят шест бройки за всичките си су 57 и ще спечелят войната хаха абе от къде ви намират такива.

Че той номера си върви. Аз знам едни афрканци дето предплатиха на триста процента самолети, на които завода още не е построен, защото са проектирани по проверена технология от преди петдесет години.

много има СУ 35,че и дронове да управлява.Шантава руснащина

Гогов,спиш, пропускаш важни новости от категорията "будеть".Ще ти спрем накрая копейките,нека тога ва Костя да ти дава. "В России появится истребитель Су-57 с управлением при помощи глаз и голоса Су-57 Су-57 Фото: UAC/ Globallookpress.com В России в перспективе появится истребитель 5-го поколения Су-57 с системой управления при помощи движения глаз и голоса летчика, об этом рассказал начальник отдела кабин ОКБ «Сухой» Никита Дорофеев. Его слова приводит РИА Новости. «Это сложная вещь. Зрачок у человека постоянно движется, сканирует пространство. Это делается несознательно, мы это сами даже не замечаем. Тем не менее уже существуют прототипы такой системы. После небольшой тренировки можно взглядом нажимать кнопки, выбирать индикационные кадры (которые отображаются на многофункциональных экранах в кабине истребителя)», — рассказал разработчик. Материалы по теме 00:00 — 23 февраля Первый полет F-15EX Advanced Eagle Тяжелый убийцаВВС США закупают аналог Су-57. Он станет самым вооруженным истребителем в мире 21:49 — 20 июля «Ростех» презентовал Су-75Способен ли российский истребитель уничтожить американский F-35? По его словам, пока система отработана на стенде на земле, но в воздухе ее работа значительно сложнее. Дорофеев также рассказал о голосовом управлении интерфейса Су-57. Он отметил, что сейчас специалисты обучают систему распознавать контекст, а не конкретные команды, чтобы пилот в экстремальной ситуации не вспоминал точную фразу, которую необходимо сказать. Разработчик добавил, что в самолете рассматриваются еще два варианта управления, это сенсорные экраны с многослойной индикацией и дополненная реальность, когда, например, в условиях плохой видимости дорисовывается рельеф и наземные объекты. Система будет совмещена с техническим зрением истребителя, в том числе с инфракрасными камерами. Ранее стало известно, что в России начали создание нового варианта изначально одноместного истребителя пятого поколения Су-57. Двухместный командный вариант предназначается для управления новейшими беспилотниками «Охотник». Марина Совина

Пишат всякакви идиотщини от категорията "ЩЕ" но не пишат кога Путин ще се махне. Большой секрет.Но хората са заберязали че е започнато преустройство на Мавзолея...

Е, големи разбирачи ще ми дойдете, бе. Аман от диванни експерти. Кво само им ровите лайната на руснаците като до шия сте затънали в ваще собствени.