17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-интересно ми е как се ражда инвитро...

Много ясно, кой иска да се занимава с психопат като мъск

Джъстин не е ли мъжко име?

- Не отзад бе, Илоне! - Ми къде бе, Джъстин?

Ключовото е, че искал да сменя и пола. Какво направиха от света тези! И нашите политици ги следват.

А не беше ли по-добре да извика съседа за "помощ" вместо да ходи на ин-витро ?

Ми не е... той е трябвало да извика съседката да му роди. Щом се е стигнало да инвитро при положение че от дурите жени е с кожената спринцовка...значи пробламе е бил у нея.

Питай Елла Барух(Алла Борисовна), Филип Киркорян, бившия свекър на Ксения Собчак, на 70 г баща на инвитро дете на 55 годишната му жена. ЕМАНУЕЛ ВИТЕРГАН. Повсуду одни евреи, блядь!

ами, "специални" хора, със специални проблеми...

Какво значение има как ще се казва като накрая всеки ще и вика малката тесла.

Будала.

като е толкова отворена айде на трудоевата борса.

Това е технологична новина защото... Защо, бе, Гогов? По-рано хората си сменяха името, сега името и пола. Явно има някаква отстъпка, която се ползва.

фамилията не е на бащата, а на майката - значи смяна на пола....

_stankow

Иска да си смени името, или иска да си смени името и пола ? Мисля, че има доста голяма разлика между двете. Съответно заглавието и текста. Статии, в които заглавието не отговаря на текста или направо е в противоречие с него са си пропаганда и измама за читателя. Не повдигат доверието към авторите.

за мен това изречение е смехотворно "18-годишният наследник на милиардера, чието име се пази в тайна, иска да приеме моминското име на майка си Джъстин Мъск, която бе първата съпруга на предприемача." преди 18 години е било 2004, отварям уикито аха "Twins Griffin Musk and Vivian Jenna Wilson were born in April 2004", няма други родени същата година, демек едното от двете ще да е, о ама то едното - Vivian Jenna Wilson и така не носи фамилията на Мъск явно е другото ... ГОЛЯМА ТАЙНА!

Евала Шерлок.

Като се осъзнае като джендър, т.е. от кой пол е и 0X AE A-12 ще си смени името, но като във вица: - Искам да си сменя името! - Защо, как се казвате? - Иван Лайнаров. - Аха, разбирам, и как искате да се казвате? - Георги Лайнаров!

18-годишният наследник на милиардера... Тя не иска да бъде публична личност... Като толкова ви бърка този род, махнете го. Осемнайсет годишното чудо на природата и то не иска. Не е трудно.