Епъл представя "още нещо" на 10-ноември?

Анализаторите очакват новият Мак да дебютира на събитието

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ще се впия в новият MacBook Pro. Бяха дълги 2 месеца чакане!

Дами и господа! Днес ви представяме улта, хипер, модерният... кабел за зареждане! На цена само от 500 долара, ще имате това великолепно кабелче, с което ще изглеждате изключително фешън до всеки контакт наоколо! Направата му е съобразена с фън шуй и златното сечение, специално изчислени от Далай Лама! Първоначално ще пуснем само 300 000 броя за нашите най верни фенове, а по нататък вече ще е в цялата търговска мрежа, на цена от 1000 долара. Нека преброяването на овц...ъъъ... на лоялните клиенти започне!

Ех, ако имаше достатъчно игри или поне един официален Уайн за Мак... Без това не е интересен, освен ако не седиш да разгледаш снимки

апълси компютри с апълски процесори, няма лошо нека има още един конкурент на пазара на процесори, от това само ние потребителите печелим. всъщност нищо не печелим! тези апълски процесори ще ги има само на апълски компютри. силно се съмнявам апъл да ги пуснат на пазара отделно. шанса да ги видим на PC колони към 0. с други думи за потребителите на апълски компютри - може да е добре, може да е зле, времето ще покаже, за всички останали - със сигурност е зле, защото интел губят един голям свой клиент съответно много приходи, от там дано не решат да компенсират пестейки пари от разработки (още повече). за нас потребителите интел да потъне не е вариант. колкото и да плюем по интел (има защо), няма файда да сменяш единия монополист (днес интел) с друг (амд), единственото което на нас потребителите може да ни гарантира добър продукт на пазара е реалната конкуренция.

Апъл няма да сложи амд менте Ейпъл може да сложи, даже може джоинт венчър с яж ми уя да направят за радост на панелните таласъми

и още нещо .... дизайнерски държач за кабела на зарядното за 999$

е някой има ли съмнения какво е новото? компютър с апълски процесор от иПадите и телефоните. Като допълнение, може би новата ОС, ако е минала одобренията вече от тестърите. и най накрая компютрите с новите интелски процесори. Ще е изненада ако са сложили АМД процесор на някой лаптоп!

АМД са боклуци, кой е луд да слага втора класа процесор в първа класа

Разбирачо...оди се грЪмни...

не се излагай моля те Благойчо