Европа се готви за прекъсвания в мобилната мрежа

Проблеми с тока тази зима биха могли временно да извадят от строя клетъчна мрежа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И пра дядо ми не е имал електричество!

Само дебилите не са разбрали, че Европа се командва от САЩ.

да карат на "зелена енергия", ама не може. Съсипаха континента .....

ВЪН ЕВРЕЙСКИТЕ СВОЛОЧИ ОТ БЪЛГАРИЯ

Баси, тук вярно е станало сборище на дебили.

Да продадеш оглозгания кокал наречен България за стотинки, като си напълниш джобовете ! Точно за тази далавера ще се борят след 2 дена всички кандидати за жълтите павета ! За нищо друго. А, който си мисли, че ще го оправят новите (стари) избраници... е познал ! Ама как, това вече са подробности с безплатен вазелин на тъмно без ток. Западния свят се оказа доста по-гладен от руска мечка. И само тъпака още не го е разбрал ! Опичайте си акъла или... се надявайте на безплатен вазелин (ако имате късмет).....

Нов световен ред де пара-лизация пара хаха Сичко е за пара биййте се ако сте бедни ако сте богати бягайте..

Никой ли не се сеща, че еврогеьовете ще вземат нашия ток! Става лесно повишават му цената, ние не можем да плащаме и те се топлят с нашето токче!

Еврогейовете не са толкова гейове, колкото гейовете, които избират кои гейове да ни управляват....

Истината е , че еврогейските политици са некадърници ! Само се докараха до това положение, надупчени пред САЩ!

Юли Манасиев, ФБ: "Чудя се какво ли ще се случи, ако датското и шведското правителства и тяхното общество разберат, че в днешния обобщен открит доклад, пристигнал в Белия дом и Конгреса на САЩ, се посочва, че британски водолази от Кралския флот са провеждали учения в района на Борнхолмската подводна падина вече трети ден? Освен това, точно в близост до остров Борнхолм американците изключиха автоматичните системи за идентификация на корабите. Именно там, на североизток от острова, вчера беше регистриран спад на налягането на тръбопровода, придружен от изтичане на газ. И каква ли ще е изненадата на европейските бюрократи в Брюксел, когато видят в централата на НАТО доклада на таен американски изследователски институт(който е част от Пентагона), че на 23 август са продадени два от най-новите подводни роботизирани манипулатори за работа на дълбочина до 150 метра? И как ли ще се отрази на отношенията между Обединеното кралство и Европейския съюз фактът на днешната церемония по награждаване на двама моряци от Флота на НЕГОВО Величество за военни заслуги и провеждане на важни събития в чужди териториални води, планирана за 19:00 българско време? И как ли ще оцелее целият цивилизован западен свят, ако правителството на Израел публикува вчерашния доклад на Мосад за успешен саботаж на обекти на руската енергийна инфраструктура от ЧВК под командването на 6-ти флот на САЩ?"

СЪС КЕФ УБИВАМ УКРИ.

Е това е върха на промивката. Ъо излиза че никъде в европа клетките нямат батерии, което си е направо смешно. В БГ много отдалечени клетки имат и генератори. Поредната съшита, я с източно я със западно производство конци, всъщност все ми е тая от куде са всичките са за дръвника заедно с твхните поддръжници тук. И нещо соециално за тролчетата ,!.

По идея на евроатлантиците и еврогейците-изчадия адови

Важното е в САЩ да има пред всяка къща по две нови коли и един Додж Рам в гаража. :-D

ЕВРОБАРДАКА ще страда повече от Украйна.Щооо щото глупавите изверги Байдън и Урсула искат да си го премерят с Путин.ПО-ГОЛЯМ МУ Е!ВРЕМЕ Е ЗА РАЗПАД НА ТАЗИ БУМАЩИНА ЕСЕС И НАТО.СМЕШНИЦИ И КРАВАРИ!

Вече газа в Европа е осигурен и почнаха тъпотии за тока. И тока няма да спира и газ ще има. Докато в Путлеристан ще има и студ и глад и липса на ток, както всяка зима всъщност. За миналата има има над 1 милион прекъсвания на тока в тази дивашка държава

На цивилизацията и трябва някакъв ритник да излезе от комфортната си зона, в която ако се застои още малко и ще тръгне към упадък. В този смисъл Путин и направи услуга с войната, която може само да загуби. Дали една зима поизмръзнали задници и прекъсващи телефони ще се окажат достатъчно силен ритник предстои да видим.

Чак не мога да повярвам , че между моите сънародници има толкова много комунистически безродници подкрепящи националните предатели от "иZраждане"

То е един щатен врякалник тука бе, за пръв път ли поглеждаш коментарите.

Идиот болен.

Много са ми интересни всички Владимирови Пymkuнoпoклонuчecku коментари.... В Европа к'во щяло да стане.... Те в Русия НЕ МОГАТ да произведат двигател за камион, инжекцион за кола , всичко е с технология от 60-те години..... Ама нали в тази част на Балканите сте си npocmu....

Ти откъде си,от Украйна?

Всичко върви по план и сценарий. Вируса, ваксите, войните, инфлация, газа, тока, храните. Каквото каже световния елит и след, като хората позволяват така ще бъде.

Великият гейсъюз да се излага така и да прекъсва тока при наличие на толкоз ВЕИ и човешки метан?

Ще пренастрийват ччестотите за чипоосаните :))))

СЕ САМОПРЕКЪСНА...

Майната ви, платени паникйори

*паникьор. Просто уточнение.

Най-добре е Европа да се готви за прекъсвания притока на кръв в главите на управляващите поради юмруци от гражданите. Да няма изненади после.

От новината разбрах, че за мен няма да има ток при прекъсвания, но Основни услуги като правителство няма да бъдат засегнати от спиранията на тока.

Момчета, не си губете вермето тука, а бягайте да се записвате в армията на Русия. Щото от тоя наплив дето е настанал, ще почнат да връщат скоро. Хората се опасяват, че ще затворят гранците... За да не влизат повече желаещи... :)))))))))))) Директно в рубли ще ви плащат, най-силната валута, нали? :)))) Изобщо не виждам, защо още се мотаете тука. След една година и гражданство... Изобщо... бахти далаваерата. Чак на мен ми се доходи. :))))))))))

Европа се готви за война Урсола да каже кои и думна газопровода в изключителната част , като там имат достъп само американците.

казаха,че не са те....Какво по-сигурно доказателство...

поредната причина да гласувам за Възраждане - единствените потенциални спасители на България

Варненския кюмюр ли ще ни спасява, хахахахахаха

Не ти с името ,,дидо,,. Ще спасявАш. Ха ха и пак ха

Без интернет и самолети ще живеем, изберете си къде да се установите.

За нищо такова не се готви ... това е стандартно годишно преразглеждане на аварийните планове ! Всяка една по-голяма компания има планове какво се прави в рискова или аварийна ситуация и тези планове се преразглеждат всяка година. Просто тази година на им се обръща повече внимание, а журналята правят някаква мега-сензация от нещо стандартно !

Високотехнологична Европа няма да има телефони ?

ㅤ

PMR446 ще стане актуален.

Бах таз' бензиностанцийка с ракетки, а....! Що ви трябваше да се захващате с Русия, бе утрепаняци еврогейски? Въпросната бензиностанцийка с рекетките, притежва цялата Менделеева таблица + всякакви изкопаеми горива. Е, вие хамериканизирани еврогейски подлоги с какво раполагате, освен с мазните си задници и трътки? Само за някакви си 2-3 месеца, се видя, че сте кръгла "0" без евтините руски ресурси. А сега щели да спират и мобилните комуникации...!? Е що бе ЛГБТИ-та недоклатени? Щото ви тресе огромният страх ли? Ама то и без мобилни комуникации ще бъдете пометени, ако преди това руската мечка не ви дойде на гости.

Четене с разбиране ти е точно толкова трудно, колкото и построяване на правилни, разбираеми изречения. :)))

Ти пък какво искаш да кажеш, умнико. В случая той е написал нещо, така че къде виждаш пробллема му с четенето. По скоро ти го имаш или си трлиш пореден път

не ни бери грижа на нас еврогейците, бягай доброволец да се мобилизираш, че матушка расия плаче за тебе - на фронта без тебе нещата не вървят

Все повече ми харесва!

Умишлено една банда престъпници ще тероризирт населението на Европа като го оставят без ток,на студено,без интернет и телефони. И не се крият,огласяват си плановете. Няма никакво друго логично обяснение за това. Говорят и за глад.

- Гугъл, Аз знам всичко. - Фейсбук, Аз познавам всички. - Интернет, без мен вие сте нищо. - А електричеството отегчено прошепнало "замълчете глупаци".

Не е точно така. Токът казал: Добре бе, добре...

Зимата на -15градуса ви спират тока и после, завсеки скучай ви спират и телефона за да няма съвсем как да комуникирате и да стоите на тъмно и студено. Целта е ясна...разпалване на граждански войни в Европа и разпадане на съюза до пролетта.

И да си направим пак социализъм, нали? Ротфронт!!! Абе, откъде ви изкопават такива , бе?

Преди 9 месеца(преди Русия да влезе в Украйна) социализъм ли беше в Европа или комунизъм?! Какво точно се промени за европейците с тази война...ами нищо. Защо тогава ЕУ се разпада и ни се е*ава мамата?! Ами помисли си малко. Има ли смисъл Европа да затъва заради Украйна и къде си видял комунизъм в Европа до педи войната?

Ти наистина ли смяташ, че всяко желание за по добър живот е желание за социслизъм. Кск може такъе дебил, кон с капаци, платена подлога нас ана

А дано се разпадне по-бързо

Глупости! Европа просто се готви за потушаване на масови протести. Няма кой да излъжат, нито за причините.

В кралството вече има призиви за широко гражданско неподчинение, хората масово се отказват от ипотеките си от два дни насам заради политиката на Bank of England. Готвят се да катурнат Лизи тъпото. Водата в тенджерата взе да кипва.

Решетката ще бъде готова до залез слънце и до 3 дни ще има тежка гръмотевична буря в България. Хаарп удря изненадващо,но винаги когато няма излитащи,кацащи и преминаващи самолети. Явно има замесени от РВД.

Явно голям страх от протести. Ще трябва протестиращите да се снабдят с други средства за комуникация. Интересно дали както в Украйна ще забранят селфитата.

В Африка няма такъв проблем ,Европа затъва заради глупавата Урсула.

Урсула не е глупава, а послушно поставено лице, което знае много добре, че катастрофира Европа

По правило, послушанието и глупостта вървят ръка за ръка.

Не ревете на чуждо умряло. Гледайте какво прави майка ви русия. Там ви е мястото, не в Европа.

Казват, че по време на режима на тока в България през 70-80-те години на мин.век, се е повишила раждаемостта. Може пък сега това да помогне на застаряваща Европа, кой знае?!

Алооо Чичко,защо кашляш...я малко да те въпроснем. Първо ти като чичо-член..на ЕУ ,си доволен от: Национализираните електро дружества,си доволен от изтичането на младите хора,да бъдат измекяри,си доволен от изтичането на фин.ресурс от хранителните вериги.Доволен си от 30 те евро субсидия за плодове и зеленчуци и 300 за топ 3 държавите,...данни още искаш ли? .Си доволен от безхаберието в земеделието ? Имаш НПО което бълва соростиии на 24 часа,..си третополов, отглеждаш двама травестита у дома си.? Имаш работник пакистанец,...мога да пиша до уте чичо. По др въпрос.Путин направи енерго борсите? Путин не иска дългосрочн и договори? Путин си троши тръбите, ?Путин е длъжен да продава евтино та Германия да може да продава обратно на Полша на 3 цена ? Ех чичоо... не ти се отдава размишлението, ..за ползите оносно тоз тъй демократичен съюз.

Американският план е Европа да се слее с Африка, не само с бежанци, но и като стандарт, значимост и сила. Планът им тръгна успешно. Да видим дали овцете ще се събудят и ще видят, че континетът им се разрушава всячески.-

Айде бе!?

Какво ни дойде на главата, заради болните амбиции на изперкалото джудже

Хайде а следващите санкции против Европа, пардон, за Русия и военният полигон Украйна.

И как път очно тая зима, ще се окаже толкова студена, че да предизвика таквиа проблеми?!? Сякаш досега не е имало студени и продължителни зими, та тая точно се оачква да е първата таква ?!!

много е просто, наистина. Като оставаш без ток през ден и ти хакнат сметка за парно от 1000лв на месец, ще разбереш какво е студена зима.

Важното е на Путун да му е зле.

Не мога да вдяна, защо отрепки разни злорадстват и се кефят на възможни предстоящи несгоди. Сякаш това изключва тях самите, децата и внуците им. Добре де, европейците ще изкарат една трудна зима, ще се обличат по-дебело, ще се къпят само 1 път на ден - за огромна радост на навлечените с кожи миризливи евроазиатци. Целта на Путин е да изравни стандарта на мужика с този на европееца. Но не чрез подобряване живота на Серьожа и Наташа - отдавна е разбрал, че целта е непостижима. Защо да не опита тогава по-лесното, според него - да снижи качеството на живот на останалия свят - богатите да помръзнат малко, а бедните да погладуват повече. Е, за няколко месеца може и да се получи, ще го усетят и русофилистиците по света и у нас обаче. А облъчените с пропаганда руснаци най-вече...

а дали ще е за малко и дали ще е само една зима?!

Чичак, и ти си от градилите си представа за Русия през 70-те години на миналия век.

Защо само една зима ! Да не би догодина ЕС да се мести в Америка бе дядка!

Кой ти каза, че злорадстват и се кефят.. .., май в празнатс ти глава ти се иска да е така. Простопишат какво евентуално може да се случи. А на тебе ти се иска да злорадстват

...поредната плаши....такова,.Я да питам аз, Еропа ще гаси,. чеекииии малко,...от Брюксел имат план кои държави да гасят за сметка на други ли,Айде ако обичате да не генерализирате тъй смело. Иначе ефира ще позленее ,без плетеницата от вълни.Ааа може ли да е от Коледа до Н. година... то па Коледа нали я забранихте...ЕуроПсихо съюза, трещи с всеки изминал ден.И за всичко е винова Москава..да разбира се,.Пародия и лъжи с цинизъм на вкус....ма то горчи от цинизъм бе другари.Апропо..коледата отменихте, ама дайте да празнуваме, новото летоброение, преди ЕС и след ЕС :) Белким таа година се баталяса тоя фарс.