Facebook: Смятате ли ни за полезни?

Facebook пита свои потребители смятат ли го за полезен за света.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че измислиха фейса - да има малоумниците с какво да си запълват безполезния животец...

какъв феис бе, там само жопи

Полезен е - Марк Зукърбърг си намери жена.

ЦРУ & АНС: Полезен е, разбира се!

Изобщо не смятам фейса за полезен - напротив. Това е една супермалоумна платформа, благодарение на която тъпите, но за сметка на това кресливи и амбициозни решиха, че целият свят трябва да се интересува от тях.

Фейса полезни... ама за управляващите!!! Пълно е с гербаджийски тролове, които те докладват за всяко неугодно на властта изказване!!!

НЕ.

смятате ли ни за мурзилки? - 100% казват ДА!

tsanko1@

"На въпроса в онлайн анкета 'Ползвате ли интернет?' 100% са отговорили с 'Да'." Мдааа, и тука така - анкета не сред населението, а само сред потребителите на ФБ след логване. Интересно какво ли ще отговорят телетата.

Възниква само един въпрос, ако анкетата е САМО онлайн, как точно трябва да гласува някой който НЕ използва интернет? Дебилизацията на населението достига нови висини ...

Ам чи как! Аз без него ни мога! Как иначе мойти приятелки кифлити ще разбират, че съм ходила да ачкам или съм си снимала кренвиршите на кака! А? А всичките готини батки с оскубани вежди и напомпини мускули, къде ще ги намирам? Как иначе ще виждам бляскавия живот на приятелите ми сервитьори снимащи се до бенти (мали, само името му като казах и се подпокрих)! Без Файсбука ще се срини сивилизацията ни бе!

Без Фейсбоклука няма прогрес! Много е важно целият свят да знае какво прави всеки от нас всеки ден.

колкото и пейката пред входа на блока. Върши работа на клюкарките, които седят там уж за социален живот но дебнейки за клюки и е досадна за останалите

Как иначе ще селектиране малоумници те?

Абсолютно са безполезни за света.

"Facebook реши да неустановен брой хора" .... я пак??? Стояне, не си ли четеш творенията?????

вече го е прочел. Добре, че му напомни....