Коментари - Facebook обеща „телепортация” до 10 години | IT.dir.bg
назад

Facebook обеща „телепортация” до 10 години

Facebook работи по технология, която ще заличи границата между истинската и виртуалната реалност, позволявайки ни да се "телепортираме" на всяко едно място.

Обратно в новината

Коментари - Facebook обеща „телепортация” до 10 години | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе хора, какви виртуални реалности, бе...Вече дали нещо някого може да учуди. А и вече едва ли някой не се вълнува от идеята да се въргаля като тлъст червей цял ден с 3D очила. Който има малко останал разум се стреми всячески да преоткрива живота, преди технологиите да го довършат... Че нещо много стремглаво взехме погрозняваме, затъпяваме и се разболяваме. Никаква технологична новост не може да е утеха.

баба сее едни подправки, дето като ги изпуша и започвам да се телепортирам където си искам

пък дядо вари един плодов чай дето като го пия и почвам да си отговарям сам на себе си :)

версия на "мижи да те лажем"

Тая статия ме върна в сюжетът на Caprica :) Но историята не веднъж е показвала, че технологиите се предхождат от фантастиката.

фейсбоклук за безмозъчни дебили

Някой да ме светне моля какво е това виртуална реалност и каква ми е далаверата от цялата работа. Ще ходя ли на работа виртуално или ще ходя на работа реално а шефа ще ми плаща виртуално?

ти най-вероятно ще си останеш да бачкаш долу в изкопа поне още две поколения

Когато порасналите свръх-богати момченца почнат да мечтаят става страшно.

Не съм против технологиите и използването им, но за нищо на света не мога да се съглася, че могат да постигнат това, което може мозъкът ми - без екран и очила. Може би ще се възползват хора - задоволени от всичко, без мечти и въображение, но дали това вече са ЧОВЕЦИ.

преди 50 години обещаваха летясти коли в 2000 та, сега 2015 има само някакви ялки опити за такива. туи че по кротко моля.

Като дете гледах "Седморката на Блейк" Там: А. Телепортираха се Б. В косм. кораб си говореха по стационарни телефони, които обаче имаха малко екранче. Та си мечтаехме през 21век поне телефоните да имат екранчета да се гледаме с другата страна :)))) Мисълта ми е, че не се знае кое кога ще се случи :)

Както винаги такива жертвички на модата като теб веднага тръгват да възхваляват комформистки нещо което дори не знаят още какво е и с каква цел. Масоните, империалистите и еврофейовете ги има и това е факт, другите са плод на побъркани от същата тази техника която маминото консуматорче като теб с удоволствие попива докато не се побърка или в тази крайност, за която си писал но не осъзнаваш или в другата - да си продаде бъбрека за някоя нова печалбарско рекламирана джаджа.

Влезте във виртуални светове. Примерно - second life. Ще надграждат

Вече сме в Red Light Center

интересно как ще убедят китайците да чакат десет години... смешници

лажи иска да вдигне акциите на глупавят фаце

Тия, като ги знам на какво викат "стена" - мерси...

Защо ли някакси, като прочетох новината и се сетих за мартицата?

Матричарите нямат нужда от мислещи хора, които да им създават чувство за малоценност. Справят се твърде зле в конкурентна среда с ясни правила и равен старт.

Затова гледат да ангажират максимално съзанието на хората с несъществени неща и изкусвени проблеми.

искам да мога да "ям" от всички храни на света, без да пълнея или да плащам. Изглежда ми по-малко зловещо и много по-лесно изпълнимо от "пътуванията" и някои други евентуални виртуални преживявания....

Ха-ха-ха ... Биомасата е във възторг от поредната инфантилна играчка ...

И без това светът е ментален - т.е. виртуален, така че е горе-долу все тая...

Първо трябва добро попълнение на базите данни. В момента зомбитата с кеф слагат каквото им падне в сурат тефтера. По някое време ще бъде систематизирано по връзки между хората - роднини, съученици, колеги, съседи и т.н. После иде ред на камерите (или там както ще им името на устройствата за следене). Трябва да има разположени навсякъде. И там където няма - всички зомбита ще реват и ще искат да има....

Опитвам си да си представя евентуалната си телепортация в женската баня.

Да! Ще телепортират нашите данни от техните сървъри, в тези на познати агенции

Ама те това отдавна го владеят

колко глупости *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.