17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая шитня като прохождаше си направих акаунт, ползвах го 1 седмица и го разкарах. При последните новини за глупостите които прави компанията, деинсталирах тъпия им софтуер който идва с новия ми телефон.

Гледам само платени порно канали. Реклами няма, как ще си активират софтуера? Сигурно след оргазъм ще започва да записва ...

Някой да го гръмне тоя Зукърбъргър, да не се мъчи горкичкия :)

фейса плаче за деинсталация...

А който гледа телевизия без звук, или ползва слушалки?

Верно ли така правят тия?!? А пък аз се направих на маймуна по фейса!!! Да се е....,.

Оруел става все по актуален

Намерили са със сигурност.

ОК Google, Как да деинсталирам Фейсбук?

Проблема не във фейса. Него може и да не го инсталираш. Ама я се опитай да ползваш но в смартфон, без значение дали на Андроид или айОС, без да се съгласиш на глупостите в началото, когато го пуснеш за първи път. А я се зачетете в тия глупости да видите на какви чудеса се съгласяваме! Сири, Гугъл асистънт и др. постоянно ползват микрофона, уж да следят за Хей Сири или Хей Гугъл. Ама тиязаписи къде мислите че отиват? Прочетете споразуменоето и после се тревожете за фейса..

Без фейса е голям кеф.... Имаш фейс - има проблем, нямаш фейс - няма проблем... Фейса ползва слабостта на хората да се фукат.... Колкото повече се фукаш, толкова повече изводи си правят хората за теб..., а и не само хората... Да им пикам на фейсбука...

WP8.1. Дърт, с ограничен софтуер, и БЕЗ грам реклама. Ако го ъпдейтнеш обаче, се пълни с всякакви простотии. ФБ - verboten, така или иначе. Телевизия извън някой интересен филм, или новини - забрави. Бях си хванал телефона да пуска камерата, при някакво си иначе добро приложение. Хванах я по тихият звук от настройката на фокуса. Решението беше format c:, за по-голяма сигурност. На компютъра - Линукс, със адблокер, със пълна забрана. Всичките ми файлове са криптирани, а важните - криптирани в архиви, на външен диск. За мен персонално проблема е решен от много отдавна още. Тъй че, дали ще видя някоя идиотска реклама случайно, с падащи зъби, или течащ мензи.с, ми е през оная работа. И дира, да вземете да сложите някой по-нормален шрифт, че тоя е просто една малка трагедия. Безкрайно ми е лесно и вас да игнорирам, и то само заради тъпият ви шрифт.

А бе фейсбук са лесни, не им инсталира приложението човек, не ги посещава през браузъра и толкова. Гугъл и Апъл като направят (ако отдавна не са) такова приложение тогава няма отърване освен гасене на телефона. То с тия вградени батерии и гасенето престава да е опция, ще има пазар за метални ковчези за телефони - звукоизолирани да не могат да записват за последващ трансфер докато са в карцера.... :D.

От Фейса с мръсници.

Много демократично, няма що!

всъщност е напълно демократично, никой не те е принуждавал да им се регистрираш в сайта, да им инсталираш приложението и т.н. Изцяло по твой избор е.

По тая логика всеки софтуер който го инсталираш по свое желание ама съдържа троянски кон е легален.....просто трябва да има написано някъде на 15 страница в Terms and conditions че съсъдржа тро

ами сега? имам 200+ канала на тви-то и основното им предназначени е да не ГЛЕДАМ РЕКЛАМИ ИЗОБЩО! НИКОГА И НИКАКВИ. РЕЖЕМ РЕКЛАМАС НА СЕКУНДА 1! И ДА, КАМ МИ СЕ ПОЯВЪТ У ФЕЙСА веднага ги докладвам. Постоянно с един и същи текст. "не е подходяща". Паузиране и докладване. фейса тиси, твойта мама.