17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами сега? имам 200+ канала на тви-то и основното им предназначени е да не ГЛЕДАМ РЕКЛАМИ ИЗОБЩО! НИКОГА И НИКАКВИ. РЕЖЕМ РЕКЛАМАС НА СЕКУНДА 1! И ДА, КАМ МИ СЕ ПОЯВЪТ У ФЕЙСА веднага ги докладвам. Постоянно с един и същи текст. "не е подходяща". Паузиране и докладване. фейса тиси, твойта мама.

Много демократично, няма що!

От Фейса с мръсници.

А бе фейсбук са лесни, не им инсталира приложението човек, не ги посещава през браузъра и толкова. Гугъл и Апъл като направят (ако отдавна не са) такова приложение тогава няма отърване освен гасене на телефона. То с тия вградени батерии и гасенето престава да е опция, ще има пазар за метални ковчези за телефони - звукоизолирани да не могат да записват за последващ трансфер докато са в карцера.... :D.

WP8.1. Дърт, с ограничен софтуер, и БЕЗ грам реклама. Ако го ъпдейтнеш обаче, се пълни с всякакви простотии. ФБ - verboten, така или иначе. Телевизия извън някой интересен филм, или новини - забрави. Бях си хванал телефона да пуска камерата, при някакво си иначе добро приложение. Хванах я по тихият звук от настройката на фокуса. Решението беше format c:, за по-голяма сигурност. На компютъра - Линукс, със адблокер, със пълна забрана. Всичките ми файлове са криптирани, а важните - криптирани в архиви, на външен диск. За мен персонално проблема е решен от много отдавна още. Тъй че, дали ще видя някоя идиотска реклама случайно, с падащи зъби, или течащ мензи.с, ми е през оная работа. И дира, да вземете да сложите някой по-нормален шрифт, че тоя е просто една малка трагедия. Безкрайно ми е лесно и вас да игнорирам, и то само заради тъпият ви шрифт.

Sm3hurk0

Без фейса е голям кеф.... Имаш фейс - има проблем, нямаш фейс - няма проблем... Фейса ползва слабостта на хората да се фукат.... Колкото повече се фукаш, толкова повече изводи си правят хората за теб..., а и не само хората... Да им пикам на фейсбука...

всъщност е напълно демократично, никой не те е принуждавал да им се регистрираш в сайта, да им инсталираш приложението и т.н. Изцяло по твой избор е.

По тая логика всеки софтуер който го инсталираш по свое желание ама съдържа троянски кон е легален.....просто трябва да има написано някъде на 15 страница в Terms and conditions че съсъдржа тро

Yann

Проблема не във фейса. Него може и да не го инсталираш. Ама я се опитай да ползваш но в смартфон, без значение дали на Андроид или айОС, без да се съгласиш на глупостите в началото, когато го пуснеш за първи път. А я се зачетете в тия глупости да видите на какви чудеса се съгласяваме! Сири, Гугъл асистънт и др. постоянно ползват микрофона, уж да следят за Хей Сири или Хей Гугъл. Ама тиязаписи къде мислите че отиват? Прочетете споразуменоето и после се тревожете за фейса..

ОК Google, Как да деинсталирам Фейсбук?

Намерили са със сигурност.

Оруел става все по актуален

Верно ли така правят тия?!? А пък аз се направих на маймуна по фейса!!! Да се е....,.

А който гледа телевизия без звук, или ползва слушалки?

фейса плаче за деинсталация...

Някой да го гръмне тоя Зукърбъргър, да не се мъчи горкичкия :)

Гледам само платени порно канали. Реклами няма, как ще си активират софтуера? Сигурно след оргазъм ще започва да записва ...

Тая шитня като прохождаше си направих акаунт, ползвах го 1 седмица и го разкарах. При последните новини за глупостите които прави компанията, деинсталирах тъпия им софтуер който идва с новия ми телефон.