Коментари - Facebook търси "потенциални предатели" в Русия? | IT.dir.bg
назад

Facebook търси "потенциални предатели" в Русия?

Социалната мрежа е обособила група от руски потребители, готови да предадат Русия

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Facebook търси "потенциални предатели" в Русия? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И после ми разправят, че путин не бил избрал Тръмп а президент! Епа вижте как се отблагодарява Тръм сега на Путин! Хамериканското Сюрат тефтера вече разпознава и донася шпионите в русия директно на Путина! Ха ха ха! Еи голем е Путин ей!

Робко 3

"Предатели" - това са хората, недоволни от режима на др. Путин. А това предателство ли е?

какви са според теб - предатели или патриоти.Ако тръгнем да ги събираме от Фейсбук ще наберем поне 5 милона предатели на гербеджийска България !

Давайте нови новини де Още преди години Сноудън ви показа какво и как се прави.

не е лесно да си подритваш клона на който седиш,до други ден ще почнат да дират и предатели в кравария и току виж еврейската мрежа изчезнала безледно,за което ако стане ще има само адмирации

Изразът да подритваш клона на който седиш ми звучи, като сговорна дружина просо сънува или гладна кокошка планина повдига. Всички тези объркани поговорки се употребяват от тъпи и ограничени индивиди. Те често са и с объркано самосъзнание, например уж се смятат за българи, но в душата си са руснаци. Това са жалки същества.

Социалните мрежи отдавна са източник на разузнавателна информация и възможност за манипулиране на големи групи от хора. Крайно време е да се каже, че царят е гол

Фейса си правят безплатна реклама.

Ще сменяват Навални скоро. Май не го бива

Убийството но Навални ще има много полезен ефект за империалистите.