17-11-2017 20-11-2018

Коментари

BajMihal

Леле, почти цял час без плювачи и любители на Мъск. Ще поставите рекорд бе хора. Къде е наакания и вечния му опонент дада? Излагате се :)

И що лъжете бе соросоиди, че полета е бил успешен? Ракетата е паднала в океана и не успяла да кацне на платформа. Как тогава ще достави спутник в Космоса, като е паднала? Хамериканците и Маск да се паучат от Русия - вчера руската ракета Протон успешно изстреля в Космоса часто от руския сателит Глонас. А това е последния гвозей в ковчвега на GPS, остега нататък светът ще ползва руските ракети и спътници за навигация.

Половин успех, не е успех. Нали уж приземяваха ракетите, ама не в реалноста а в Холивуд.

уникално си тъп. уникално :))))

От твоя ГЛАВЧО са Nаправени 51 Изстреляни 48 РАБОТЕЩИ 23 ПЕНСИОНИРАНИ 17 ЗАГУБЕНИ 6 Нали се сещаш що руснаците още позват GPS...

хахахаха , а бре русофилистична подлого......четеш ли въобще какво пише ? Изстреляна ли е ракетата - изстреляна , Качила ли е спътниците - качила е ! Обаче,видиш ли,било неуспех защото първата и степен не успяла да кацне обратно за ПЕТИ път. ПЕТИ ПЪТ , трол залюхан....... Че и за ГЛОНАСС почна да бълнува.....туй нещо има ли го още. То тая манджа от времето на СССР , ще я загорите от толкова претопляне бре :))) Последният гвоздей в ковчега на GPS хахахахаха по-скоро Йотафона ще измести Айфона , а Бояришника - бърбъна !!!

Приземяват ги. Затова този бустер излетя за 5-ти път.

никой не приземява ракети , само Спейс Екс - първите степени , за да ги ползват пак. Тази е ползвана само за ПЕТИ ПЪТ , РосКомикс колко , те живи ли са въобще ?

Обсесивно-компулсивно разстройство. Раздвояване на личността. Диагнозите си се трупат като бягаш от клиниката. Дали могат да те излекуват не знам, но със сигурност могат да третират болестите ти.

Щатният трол е уморен от вчерашните напъни под статията за някакво отлагане от НАСА, близо 24 часа беше трескав, олигавен и т.н., не може човек да изброи ни постовете му ни имената под които ги бълва. Та затова тук е летаргичен, ей го появи се но слаба работа, вряка колкото да отбие номера.

С какви двигатели лети тоя нов внос?

Ние в Россия притоплена манджа не ядем, понеже сме богати и си имаме всичко! Притоплената манджа е за американските бедняци!

ти си в Русия колкото аз на Марс родинопродажнико.

Като се има предвид, че главният конструктор е блгарско момиче. Може да се каже с български.

Мчи кво? Русняците го правят това отпреди 100 години! Просто не са се похвалили, щот не са таквиз хора!

и от утре ти ще можеш да пишеш глупостите си по създадени от руснаците социални мрежи или ако искаш можеш да ни пращаш гълъби!

на 21.30 от клипа какво подмина първата степен? Много ниско ми се струва за да е сателит.

- Mask стартира пускането на глобален интернет от космоса. -Ватенките започват да забраняват интернет, това е разликата между двата свята - Свободен и комунистически - като Руската помиина дупка и Сев. Корея.

Още по времето на Хрушчов, мурзилките казваха , че СССР не трябва да изпреварва Съединените щати, защото тогава всички ще видят совковия гол пърдялник ... Идите вперед алкаши . Но, пожалуйста, не быстро.

Вижте как след изпращането наведнъж на 60 спътника за интернет и след кацането си на платформа в океана се прибира първата степен на ракетата SpaceX, за нейното многократно използване. Докато руските батутни боклуци в по-голямата си част падат на дъното на Тихия океан. https://www.youtube.com/watch?v=0Yfk939awkc https://www.youtube.com/watch?v=1YdF1nMy71o

Червените фашисти Вече нямат договори - Маск им отне всичко - по-евтини полети, благодарение възвръщаемите степени на ракетите и използването им по няколко пъти... Професионална изработка и управление на целият процес. По-добрите и икономични двигатели на метан. Старши вицепрезидент SpaceX заяви, че компанията е завършила 2013 г. с 10% от пазара (Русия - 60%, ЕС-20), а през 2017 г. делът му ще достигне 45% (ЕС ще има около 40% - само 15). Плановете за следващата 2018 година - 60% от световния пазар на търговски пускания (ЕС - 30%, Русия - по-малко от 10). Скоро ватния скот ще бъде фалирал и вписан в червената книга на изчезвашите алкохолици. На ватенките им остана да подскачат само на батута на Рогозин. Наскоро имаше и Нов пуск на тежката ракета на Маск и брилянтно кацане на трите части - първите два странични блока на сушата, третата - централната на платформа в океана. Като поздрав заа ватният празник на космонавтиката - 12 април... на горките им остана само да гледат напредналите с десетки години американци само по телевизията.

Като се има предвид, че главните конструктори на старите руски ракети, които те все още използват са Украинци: Руснаците са мозъчно импотентни. Королев, Глушко, Челомей, Лозино-Лозински, Ресетенев, Конндартюк. Янгель, Еффа, Кисунько, Авдуевский, Айзенберг, Вознюк, Ус, Севрук, Уткин, Недайвода, Ярымович, Люльев, Люлька, Кибальчич..... - Това са хората, украинци, или от други нации, които разработиха двигателите, направиха ракети R-7 и Proton, разработиха GLONASS и Buran и разработиха полета до Луната. Ясно е, че това не е измислено от руснаци - за алкохолизираните руснаците това е твърде, твърде и прекалено сложно . Излишно хромозомните мурзилки-руснаците са много глупави - затова никога не са направили нищо и не са в състояние сами да го направят. ЗА ТОВА И СЛЕД РАЗПАДА НА ИЗМИСЛЕНАТА ДЪРЖАВА СССР ватенките останали сами не могат да направят нищо. в памет на Сергей Павлович Корольов - той е арестуван през 1938. Минава през ада на затворите на НКВД-избиват му зъбите, пребиват го, заплашват семействоти му. Осъден е на 10 години затвор. Прекарва 5 месеца в лагер в Колима, почти мъртъв го изваждат оттам за да работи в конструкторското бюро на Туполев. Разбира се в концлагер. Освободен е чак през юни 1944, а по пътя към къщи се разболява от скорбут...

Разликата между Ракетите на Маск и Рогозин е много малка. 1. Ракетите на Маск се приземяват като балерина в океана на платформа с кръг 10 метра. 2. Ракетите на Рогозин се приземяват като боклук в океана с кръг от 1000 колометра… и поемат към дъното.

Кораб с рептили, илЬоменати и масони.Ама крият гадовете от народа..искат да не знае