"Фейсбук" дава $1 млрд. на инфлуенсъри за популярност сред младите

"Филиалът" Инстаграм започна да споделя част от приходите си от реклами едва миналата година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във време когато хубавата татуировка е по-ценена от хубавото образование инфлуенсърството процъфтява. Все пак силикона по тялото и боята по кожата се виждат по-лесно от интелекта.

Като чуя инфлуенсър и ми иде да хвана една тояга и....

Ще проповядват новите ценности...ваксинки, джендърство, педофилия

Да проповядват простотия и идиотизъм. Стимулиране на невежеството и малоумието, педерастията и изродщината.

Наслаждавам се на инфлуенсърки с оскъдно облекло и големи цици.

Ами, тогава да плати на образователната ни система. Тоя фейсбук е (за огромно съжаление!) основният инструмент на даскалите за извънкласен контакт с учениците по време на "мерките".

Новите паразити инфлуенсърите !

Инфлуенсър, това звучи гордо! Думата е тъпа, винаги е имало хора, които могат да влияят на другите. Но е важно на какъв принцип се оказва влияние. Ако се възпитава морал и ценности защо не. Но реалността е татуирани фитнесманиаци показват какви хапчета пият за да увредят най-бързо сърцето/черен дроб.

ШИБАНЯ ФЕЙСБУК ДАНО ФАЛИРА....

за каквото и да ства дума, в основата са парите... Друго няма! За това и се търкаляме все надолу по склона.

Ако се направи профил на т.нар. "инфлуенсъри" ще се види ясно, че в повечето случаи, това са пропагандатори на все по-пошли, безумни и безсмислени занимания предназначени за индивиди с оскъдно образование, ниска обща култура и скромен социален ценз, т.е. както още римляните са го разбрали - дай на плебса хляб и зрелища и царувай на спокойствие... Тук обаче става въпрос само за "зрелища"...