Фейсбук тества ново приложение с виртуални хора

То ще се ползва за дистанционна работа, като потребители могат да провеждат заседания, присъствайки чрез собствените си аватари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир-ници, как така приложението тежи един паунд /450 грама ???? Безплатната версия колко ще тежи - едно кило рекламите ли ????

Преводачката на Гугъл не се справя добре с технически текстове. Какви слушалки (???) и как приложението, т.е. софтуера, тежи 1 паунд? И самото заглавие е безумно - "виртуални хора"? В случая хората не са виртуални, съвсем реални са си - просто в тази чат програма са представени като 3D анимации. За да добиете представа до къде може да стигне подобна VR технология, потърсете CodeMiko.

евреите от фацебук не са глупави, ще поддържат връзката със себе си и милиардите си... "посетители", въпреки измрелите от "ваксините" им! е, малце е психопатно и свързано с дисордер, но кой ти гледа в тая бояджийница.. :-))) по-важното е, че израел е трипъл ваксиниран! на "богоизбрания народ" нищо не може да му се случи! :-)))

ДИР.РУ е написал статията: 80% от купените ваксини в България не се използват. Евреите ли да дойдат да ти събуят гащите и да те бъдат с ваксината....антиваксъре?!

Алоооу, Дира да спрете да ми трие постовете! Що се касае до статията: гадове мръсни! Разбра ли се сега кой печели най-много от дигитализацията? Ясно е и кой предизвика пандемиятя. Тия докато не дигитализират и умрелите, няма да мирясат!

Още много неща ще се изяснят в много скоро време...няма да го бъде тоя сват....алчност, алчност, алчност, матрица и още нещо...

не се притеснявай, в дира, а и не само, но в целия нет има не една болнава психически, която "познава", че постът съм писал аз и го трие безрезервно! сегашници. без да подозира, че и други могат да мислят... а не само да спамват! тя трие мнения понеже е слуга на минетите на физкултурника си! :-)))

Ready Player One Стивън Спилбърг ги разбира тези работи....

Аха, приложението тежи около един паунд….. Ясно, че “редактор” Аделина няма идея за какво пише….

то вероятно го карат в кашони по Български пощи и го сипваш с кофа през фуния в Oculus VR-а дето си си го купил от шайката на Зукърбърг

А бе как може да кажете, че Oculus Quest 2 е слушалки. Вижте снимка как изглежда, пипнете, ако имате. Все едно да кажете, че телевизора е високоговорител.

тоя фейсбук става все по-умряла работа. Сега влизам на 2-3 дена веднъж, явно още ще ги рязредя.

Докато dir-a и мъдростта, която извира от секция коментари става все по ценна.

Задължително трябва да гледате "Тhe Social Dilemma" - документален филм. Има го на Нетфликс. За огромната вреда и манипулация и контрол над всички именно от тези технологии. Очертава се доста мрачно бъдеще ... Когато A I ще ни контролират напълно.

и много скоро...

Това е края на хората. След това компютрите ще си говоят сами.

Да си го слагат ако искат.

ще намерят начин да го сложат

НЕ!