Физици: Може да има друга реалност отвъд нашата

Учените се шегуват, че все още не знаят как да ни транспортират в съседната времева линия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нова относителна теория на реалността - Реалността зависи от гледната точка на наблщдателя :)

А може и друго обяснение да има, все пак ние познаваме само светлитие материя и енергия !?

Нещо за крипто балъците да кажете? Много е кеф да те оберат, наивници балъци

Стига с твоето ОКР разстройство

Наш Киро отдавна живее в друга реалност, тези учени сега чак откриват, че може да ги има. Всъщност Киро може да им подшушнал

Мани мани вече и в САЩ се появиха групи руски учЕни.

Има друга реалност. Цялата ни политическа сган живее там.

По-банална баналност не можа ли да съчиниш.

Айде неврещялия се врекалник дп вреснА

Тролите от ГЕРП ДПС Възраждане яко спамят и си мислят, че правят нещо

Има доста теоретични модели, при които наличието на други релности (или други измерения на нашата реалност), правят някои неща по-естествени или по-прости и обясняват явления, които трудно се вместват в каноничните представи. За съжаление те все още си остават теоретични модели, дори и да изглеждат почти на 100% вероятни. Целта на научно-популярните статии е да предаде на разбираем език това, което в научните статие е представено със специфични термини и формули. От текущата статия, признавам си, не разбрах кое свойство на нашата реалност се обяснява по-лесно с наличието на друга реалност и как се достига до този извод. Предполагам, че ако се разбере оригиналният материал, все ще може да се опише така, че и ние да го разберем.

И се извинявам за многото мои правописни грешки. Както винаги, видях ги късно. Не вижам начин да ги коригирам, след като вече съм публикувал коментара.

графена при определени условия и топлина може да произвежда ток и обратно. човешкото тяло и мозък го правят непрекъснато. казват че е много полезен материял и е открит отдавна но няма данни за масовост. казват че го има в спринцовките. казват че Някои мислят.

За нас реалността е това което очите ни виждат, но това ли е истината за всичко около нас

Колко проницателно, мале мила.

Има макрореалност и квантова реалност. Това е ясно от много време.

Дано. Щото нашата е заразено с хора дето сами се преценят без да имат капацитета за това. На едно парти има хора, които си взимат 3 парчета пица, защо може да няма за всички и хора, които си взимат едно парче, защото може да няма за всички... У нас, шефа не порчъва пица, щото няма смисъл, пък ако поръча мениджъра я прибира, щото е само една, така или иначе...

Ти май се мислиш за много важен...

Тука учените са прави. Има една реалност отвъд нашата и това е реалноста на Путин.

Не си прав не е реалноста на Путин . Путин е рожба на орките! Ако орките се кефеха на технологии,култура,или дори спорт щяха да са Китай,Япония или Америка да речем. Само че орките им е важно да могат да убият някои да го подчинят или да всеят страх и за тва и Вожда им е такъв ! Путя като ритне камбаната не си мисли че следващия и по следващия ще са много по различни даже може би ще стане по зле те се посрамиха сега в Украина не като агресори а като наритана слаба армия !

Коя от двете е реалната реалност реално ще научиш още тази зима. Освен ако не започнем реално да си плащаме със съвсем реални рубли.

Евтин начин да привлечеш вниманието към вероятно безинтересна статия върху втръсналия се на всички графен. Сигурен съм, че нищо подобно не са установили, но не пречи да изкажеш една смела (разбирай-грешна) хипотеза за да направиш работата си видима измежду безкрайното множество рутинни работи. Хората вероятно разбират от графен, нещо не толкова фундаментално за науката, а им се иска да ги цитират въф фундаментарните области като физика на елеменатните частици и вселената, където явно нищо не рабрират.

Галицин е прочут персонаж

Използването на качествена дрога, отваря не една, а няколко реалности, отвъд нашата. Но тя струва скъпо.

Доверявам се на хора, говорещи от позицията на опита. Очевидно вие сте такъв, значи разбирате нещата.

От скъпото, тоест истинското бЕло няма халюцинации, просто ти дава сили да купонясваш повече и да не се напиваш колкото и уиски да изпиеш. Освен тва като му мине действието ти няма нищо. При евтините заместители там амфетки пико и т.н. направо се тровиш !

Така ..така..... и никой не споменаха колко много витамини има в хероина..... ;)

Това е руската реалност!

превода . Моля .

Нямам необходимите познания по физика, признавам си, макар че страшно се вълнувам от подобни новини. Но много бих искала някой да ми обясни как инфлацията е сред фундаменталните характеристики на нашата вселена, моля? Или е грешка/неточен превод?

Ето обяснявам ви веднага Инфлацията е онзи период в началното развитие на вселената когато За много кратко време тя се разширява неимоверно много от малка точка условно казано в центъра на която има Тъй наречената сингулярност или неопределеност след което Вселената започва да нараства много бързо нещо от порядъка от 10 на минус 38 до 10 на минус осма нещо такова Или подобно За много кратко време и този период се нарича инфлация тоест много бързо нарастване на обема на вселената За много кратко време

Благодаря ви. Значи всички вселени, след съответния голям взрив, се разширяват много бързо за известен период от време. Добре е да се знае :)

аха.. ето защо краставиците и олиото постоянно поскъпват, понеже вселената се разширява. човек един таратор не може да си направи без да продаде наследствен имот на плутон

Миче, добро обяснение. Виждам и че полагаш усилия за пунктуацията. Е, нивото все още е далеч от приемливо, но приветствам усилията. Но явно е било голям напън, чак псевдонима си си объркала... За тези, които искат да знаят повече и/или ценят пунктуацията: bg wikipedia.org/wiki/Инфлация_(космология)