Коментари - Бил Гейтс: Има прогрес по презерватива от графен | IT.dir.bg
назад

Бил Гейтс: Има прогрес по презерватива от графен

Американският милиардер Бил Гейтс отбеляза, че е постигнат прогрес в създаването на "презерватив на бъдещето" от суперматериала графен.

Обратно в новината

Коментари - Бил Гейтс: Има прогрес по презерватива от графен | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ли се? Ако се огъва не го ща!

Че какво им е на досегашните презервативи от ламарина неръждавейка?!

Като чета долу коментарите за пореден път се убеждавам колко прост народ сме! Представям си каква простотия цари по селата, където и интернет нямат, а разчитат само на медиите... Мъка!

"Напредъкът" е 100 хилки назад... По-добре бате Били да си беше купил една хубава хай-енд аудио система с тях!

В момента всички презервативи с а изключително опасни.Обемно пренамаркирани увреждат тежко детеродните органи и телата на жените .Жени правили секс с такива презервативи развиват СПИН синдром който някой от тях лекуват средно за няколко дни а други за седмици или месеци. ИЗвънземни престъпници контролиращи касови апарати ги ползват з анагли експерименти.

Ще инсталират Майкрософт вътре ...

Чудя се нашия Бареков от какъв ли материал е направен

Нашите политици ги правят все от калпав.

От лна е направен не си ли личи ?

Аз го чеках да ми смени клозето с нов, а он се притеснил за бабата..

Срещу теб има измислен патрон Магнум.

"Графенът е близо милион пъти по-тънък от човешки косъм, по-твърд е от диамант и е супер проводим. Изолиран е за пръв път от учените Андре Гейм и Константин Новоселов от университета на Манчестър. Постижението им е удостоено с Нобелова награда за физика през 2010 г." === И всичко, което можа да им дойде на акъла като приложение на този супер материал е направата на капут???

Щото твърд!

ЕС в началото на годината даде 1.35 милиарда долара на Нокия за намиране приложение на графена.

Ограничаването на раждаемоста на паразитните етноси не може да стане с презервативи. Само , ако се създаде несваляем презерватив и на циганите и другите нашественици им слагат още на турската граница.

Тука не се търси ограничаване на раждаемостта на паразитните етноси, а на съзидателните етноси, щото те са и по-трудни за управление. Затова са нужни и високотехнологични капути, може и с програмно управление.

Тоя па! Вместо да им резнат топките, несваляеми презервативи щели да им слагат... Само напалм и ГРАД и ей-такива работи над катуните...

Той вместо да си оправи компанията тръгнал презервативи да прави.Боже опази ни

Нано материалите са неестествени за организма и имунната система не знае как да ги третира, ако ги забележи изобщо. Тов аповдига въпроса колко безопасни могат да бъдат. И защо хората много държат да заменят естествените материали с изкуственяци? Заради патентните права може би. Печалбите са по-важни от здравето на хората според анти човеците.

Наноматериалите са изградени от атоми, както и всеки друг материал имащ досег с човешкото тяло. Не съм разбрал повечето хора ползващи презервативи да са умрели, щото организма им не знае как да третира синтетиката.

Нано материалите както и всички други са изградени от атоми, но именно малките размери на частиците има придават специални свойства. Предполагам си съгласен си, че ако нямаха уникални качества, нямаше да се разработват. Тъй като такива частици не са много разпространени в природата и са предимно с изкуствено произход, свойствата им и въздействието им върху живите организми не са добре изучени, което крие потенциални рискове.

Каква синтетика бе пич? Презерватива е направен от Латекс - това е натурална смола от някакво дърво

Квой туй "грант", бе полуинтелигенти?!

...:-)..MONEY.mate!!..MONEY..:-)...

ОК Алоооо,английската дума грант означава отпусната сума пари за нещо,което трябва да се направи,за научни изследвания и т.н.Това е вид дарение.А сега 5 лв. за информацията.:))))))))

Добре де - тоя ГРАФЕН, като е ИЗОЛИРАН /разбирай - затворен е насила некъде /, А ТРЕБЕ ДА СЕ ОСВОБОДИ ЗА ПОЛЗА ОБЩА --- не може ли ВМЕСТО ДА ХАБИ ИЗЛИШНО ПАРАТА - БИЛ Г. да ни звънне някакси, да ни се обади - по скайпа, по гугула, по уиндоуса даже един ъп-ту-дейт може да пусне -------и --- от там натакък -- ние си знаем........... --------- ЧИСТО НОФ ШЕ МУ ГО ДОКАРАМЕ - И НА РЕАЛНИ КИЛОМЕТРИ ДАЖЕ - ГАРАНЦИЯ...

Какво падение за Бил Гейтс, от Microsoft до microthin condom!

Е те такова нещо никога няма да си сложа там! Наноматериалите без изключение са канцерогенни, включая и графена...

"Наноматериалите без изключение са канцерогенни, включая и графена..." Е, тука вече се изсили, че прескочи чак.

супер твърд... значи и без ерекця ще върши работа!

Типично по нашенски да плюе този от който ползва пиратски софт и не си плаща, но псува. А точно заради чичо Уйли и Джобс сега ползвате интернет и пецета и говорите по ифони и лумии. Смешници сте.

Ти си смешникът с двата си тъпи, стандартни железобетонни реда и голямото си самочувствие. Но, очевидно, нямаш ресурс да ти се обяснява. А и не е за формата на "коментари". Тъй че просто си имай едно на ум и не се разпускай много, много, щото предизвикваш погнуса.

Типично по вашенски си кух като гъдулка! (ако знаеш изобщо какво е това..)

По-скоро ползвачите на нелегален софт никога нема да ползват оригинал, като айфон и лумия. Просто ще си ползват "безплатния" андроид и ще продължат да псуват по оригиналите. Та не разбрах какво против имате срещу революционните презервативи??!!

само ти май не си разбрал, че Android не е толкова разпространен, понеже е ''безплатен'', а защото е СВОБОДЕН (с отворен код!). Безплатен е и windows-a за мобилни устройства, т.е. M$ го дава без пари за производителите на производителите на смартфони и малки таблети, но толкова ти е акъла на тебе, че и това не си разбрал досега

Абе галфон, да си чувАл че бащата на компютрите се казва Дж. АТАНАСОВ или кат другите прости и неуки говеда мислиш че М$ е изобретил интернета?? М$ немат нищо дето да не е откраднато или купено, а виндоса и до днес не се приема за платформа в никй сериозен бизнес

Добре че са били хората с юникс, щото иначе нямаше да има Clowns в интернет.

Те па сега само едни Clowds се навъдиха... И вънка времето е такова.

Сравнително глупави и злобнички коментари :) цитирам мисъл на Бил Гейтс по памет: "Голямото богатство е голяма отговорност! Парите които съм спечелил от успешния си бизнес, смятам че трябва да върна по толкова успешен начин на обществото за хуманни каузи!" За обща култура само да спомена, че по негова програма се обновяват всички библиотеки в БГ, свързват се към интернет, купуват се компютри и се дигитализират ценни издания. А в случая тази "новина" е извадена от контекста на по-общо цяло, ама кой ти гледа :-)

Деба балъците деба.

той си плямпа, но това са само приказки, парите си стоят у него, от дъжд на вятър кихва по 100 бона за някоя глупост и толкова

Всичко е платено и надплатено включително и книгите и компютрите и инсталираният софтуер , България си плаща за всичко , никой нищо не ни е подарил. Ние сме завладян пазар на който всеки западен производител продава каквото му е изгодно на него , а не на нашата държава.

Дано записва в HD. xD

С какъв интерфейс ще бъдат новите високо технологични кондоми? USb 2 или три. Да нямат директна връзка със сървъра? Ще е срамота ако шпионират и в леглото.

Мислиш?

Константин Новосёлов родился 23 августа 1974 года в городе Нижний Тагил. Его отец Сергей Викторович инженер, работал на Уралвагонзаводе. link

Е, не е толкова тъп. Първата версия няма да работи. Чакайте SP2.

Най-голямата раждаемост е при ислямистите-терористи. Те явно не ползват презервативи, и затова бъдещето на Европа е тяхно.

ми че те са си просто говорящи примитивни животни... не може да се иска толкова много интелигентност от тях

а какво му е на дарение .

Масон.

Туй е малко като маргарина от лайна - вече се маже, ама още понамирисва...

самия ти коментар прилича на такъв вид продукт..

А ти май си резултат на дефектен презерватив - за това си пристрастен...

ima prezervativi ti ubivat zhelanieto za takovane kato gi slagash i pochvash da uresh nivata nishto ne useshtash i ne mozhesh da pretsenish dali samoleta e na pistata ili izvyn neq, :-)) kazvam go ot opit

kikuno

На новите ще им монтират по една миникамера да не сбъркаш дупката и и светещи микродиоди вътре да служат за насочване

егати простата злоба!!! на хората не може да се угоди! дори да направиш абсолютно бели пари! дори да дариш милиарди за благотворителност! пак ще има много хора които да те мразят и псуват!!! дори да си МП вдигнал на крака България пак ще си най-мразеният политик!!! тънете си в блатото блажено-озлобени!!!

Това не е за доброто на хората. В коментарите не прозира злоба, а здрав разум. Злобата е от вас, лепейки етикет на здравомислещите. Ползвайте думите по предназначение.

Що не се полекуваш малко. Може да ти олекне от "простата ти злоба".

момчета дано да пусннат тази нова технологя в наи близко време иначе има вероятност да не можем да я използваме ще е късно за самолета :-00

Eх, тоя презерватев,ако можеше и сам да се поставя в сюблимния момент!!!

Абе като си помисля как ще си пъхна оная работа в нещо толкова здраво и толкова тънко ме обзема страх.

човек винаги се е стремял да си я ''пъхне'' в нещо здраво :))

ЩЕ спре нежеланите бременности ама само на интелигентните хора. Маймунгалите не знаят дори какво е презерватив. След 100-на години земята ще е пренаселена от такива...

Бил Гейтс като всеки филантроп с възможности се е посветил на презервативи и ваксини с неизвестно съдържание. Дявола също обича позата на светец.

Позата на светец е обичайната за Дявола. Що за дявол ако си показва рогата. Всички дяволи са вълци в овчи кожи.

Уж има милиарди, а дава някакви си смешни 100 бона.

о, далече не са само толкова, но за тъпнята 'презерватив от графен' дава толкова. щеше да е срамно да дава повече.

Братчеда ще трябва да се постарае и евтин да бъде тоя ппрезерватив, че иначе губи смисъл. Явно производството на презервативи е най-важно, съдейки по инвестициите....

Надявам се, че белите европейци най-много ще оценят качествата на изделието. То и без това светът се е разплодил прекомерно.

надявам се мангустите наи-вече да го оценят, ти белите не ги мисли.

Близката история сочи тъкмо обратното - стимулация на раждаемостта на цветнокожи и мюсюлмани, ограничаване при европейците. Да не се окажат надеждите ти говежди, т.е. гойски.

Като знам какви са му софтуерните продукти, представям си какви ще са му презервативите - с дупки. Със сигурност ще трябва и нещо антивирусно да предлагат към тях.

Абсолютно глупав коментар.

Аналогията е забавна. Вие съдник ли сте във форума?

Доста глупав... за хора без чувство за хумор.

За едното е*ане какво ли не правят хората ...

А какво ли значи думата "грант". Разбирам, че на автора на статията му е трудно с българския, затова предлагам отсега нататък наместо да се мъчи да намери българските думи просто да слага по едно българско окончание на английските, пък ние ще се оправим с този маймунски език все някак.

Изсипа ли дозата хейт за деня? :) Браво, такива хора като теб трябват на България - вие ще ни изкарате от дупката, в която се намираме.

А какво ще кажеш за тази така българска дума "билатерален", която наскоро чух в радиопредаване. Явно ползващият я не знае какво значи на английски, защото на български има съвсем точен еквивалент.

мисля че точно такива , като него ще свършат повече работа от теб . ходи се опитаи да говориш англииски в германия , франция ...нищо че много хора го знаят , не искат да говорят на друг език . не че накрая не се разбираме , ама си пазят своя .

Като е твърд ще го държи ли надървен???? :)))

Бил Гейтс колко деца има?

Наплодил е 3-2 щерки и син-и те ще са същите крадливи и алчни копелета, като тях двамата!! Крушата не пада по далече от дървото и кръвта вода не става!!Кажи ми кои са родителите ти-да ти кажа кой си ти!!

Без да се обиждаш, ама по тази логика твоите родтители сигурно са били хейтъри