Google актуализира Street View в България

Услугата показва 360-градусови изображения на улици, както и природни и културни забележителности в страната

Обратно в новината

Коментари - Google актуализира Street View в България | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе пак в най-неподходящото време за съжаление - прах и кал навсякъде, остатъци от почернял сняг по планинските пътища. дърветата голи. ама кво да правиш :)

Ще се видят ужасяващи неща. Например бутилките с урина изхвърлени по пътя преди границата с Турция и пътя който е сякаш след бомбардировка.

Няма само бутилки с урина Има и кутии за обувки с нещо друго, по-лошо :)

_stankow

Е, за това вече гугъл не е виновен. Виновни са от администрацията на пътищата, които не проектират и не поддържат паркинги и тоалетни ! И митниците, които създават опашки ! И общините, които не чистят !

Че ми актуализират куро

Дори Гугъл нямат камери с толкова висока разделителна способност, та да актуализират нещо толкова микроскопично. Същото се отнася май и за акъла ти.

Умерената простотия даже е полезна, ама ти си прекалено закостенял, за да го знаеш това. Що , да не си ми го виждал, та знаеш какъв размер е ? Овчар

промерно пред кметството на селския град Септември, където знакът стоп е скрит и селските полицаи дебнат на гюме зад него, всеки незабелязал го, снимките са си стари ор преди ремонта на грозната кметска сграда и главната им улица

Точно сега, в най-голямата киша ! И после на картите страната ни изглежда ужасно - кал, мрачно ! А техният запад си го снимат в китна пролет и лято, при най-добро осветление. Манипулатори !

Ти от нещо да си бил доволен? Мрънкало!

_stankow

Доволен съм от много неща. Но от антирекламата на страната ми - не !

те снимат от миналата пролет, сега просто са обработили и качили всички снимки от миналата година.

Ти си идиот бе, Станкоу. То и по физиономията ти си личи, ама като почнеш да ги вадиш такива конспиративни бисери, не остава съмнение. Освен като те друсне шизофренията (или него ден си на другата надница) и смениш плочата да плюеш по България и Русия и да защитаваш циганите.

_stankow

Натрупахте обвинения без аргументи. Точно пък този ми пост - какво "против" България има в него ? Че искам да я види целият свят в хубавите ѝ дни !?

Не си тъп... Ма хич не си. Не ги слушай кво ти говорят хората нашмъркано дебилче

_stankow

Вашите обвинения не са важни. Още повече като нямат никакво основание. Важно е България да бъде представена както трявба, цял свят гледа гугъл-мапс !

КАКТО ВИНАГИ говориш БЕЗ ДА ИМАШ ЗНАНИЯ ПО ВЪПРОСА И БЕЗ ДА ИМАШ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ДУМИТЕ СИ. КАКТО ВИНАГИ избълваш поредната простия и с ИП сменячклата си набиваш 10-20 плюса на ТЪПОТИЯТА СИ КАКТО ВИНАГИ Н Е МИСЛИШ преди да ПИШЕШ.... от де ти хрумна, че някой може да заснима цялата България пътищата за 2-3 месеца, да ги обработи и да ги ъплоадне в нет-а?! Адски тъпо парче си.

_stankow

Разбира се, че може за 2-3 месеца. Ако не може, тогава да го прави за 5-6. Но да го прави от април до септември, не през кишата на март !!

Алоооо... Потуранков... ти ли ще обясняваш на хората как да си вършат СОБСТВЕНАТА РАБОТА???? ТИ КОЛКО МЕТРА ЗАСНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ И Я ПУСНА В НЕТА???? ОСВЕН ДА ВЪЗХВАЛЯВАШ РУСКИТЕ БОЛЧЕТА И ГАЙКИ НЕЩО ДРУГО ПРАВИШ ЛИ???? Кажи бе мизерник? Кво си свършил ЗА България? Кога си я ЗАЩИТИЛ от каПУТЯ който нарича българите НАРОД ДОСТОЕН ЗА ПРЕЗРЕНИЕ... ТИ СИ АНТИБЪЛГАРИН БЕ... тръгнал ми да ми обяснява как гадните американци искали да представят страната ни зле.... малоумна пача... дори не си погледнал снимките... ама блещиш тъпотии. Келешче.

Ще ви помоля на момичетата около връстното да не замазвате лицата защото ми спестявате много време по този начин. А пътувам често между градовете заради работат ми...

Не може, бе. Това си е стандартна реклама на бизнес, пък не си плащат за нея, все пак.

тея не с за добро тук, от там от където идват никой с добро не е дошъл.

болшевишки отпадък

гугъл актуализира повече улици у нас от кметството

колко ли па улици са направени за краткото време от последния път та да ги обновяват. Някой май си има лайф шпионки.

Точно теб искат да шпионират от Гугъл, знаех си...

Благодаря. Някой да помисли и за нас в тези тежки времена.

да не се замазват Номера/ линия /на автобусите и на табелите на спирките им. Нали уж е за удобство на хората, ползващи Street View

Където иш да ги видите - стреляйте по тях с каквото имате!

Ти си разстрелян по рождение.

...майор,сър!...