Google показа "холографски" видеочат от бъдещето

Иновацията изглежда дори по-добре от фантастичните филми

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като изгледал рекламното видео, ботоксното джудже процедило през зъби - апък ние ще направим още една картечница.

От видеото което са качили е точно все едно двама човека със стъкло между тях Да, може би наистина изглежда толкова реалистично, ама с постоянния смени на участниците и ъглите на снимане човек бе може да добие никаква представа за технологията.

Отделните парчета си съществуват отдавна. През вече далечната 2012 излязоха няколко 3D телефона (без очила) - обаче нещо хората не приеха технологията. Доно сега се получи.

абе голям зор беше на Lg-то да си настроиш очите за това гледане. За 20 мин или игра беше добре, ма за по-дълго...

в момента автостереоскопичните (без очила) дисплеи дръпнаха доста . отделно улеснение е че гледаш от постоянен ъгъл и не мърдаш . тия на телефоните ползваха лентикулярно фолио и кьорчене в толкова малък дисплей от близо дава лош резултат . отделно, че бяха правени за азиатци, на които статистически очите са им с половин сант по близо едно до друго

Поредната маркетингова измама базирана на дезайн! Вместо екран на телефон или таблет, сега ще е телевизор т.е. по голям екран! Това не е технология или холограма! Това е просто по голям екран може би на поставка или инсталиран в стената. Все едно да наречеш един чифт дънки с по голям размер "нова технология на бъдещето". Ами не е! По същият начин апликация за телефон през която можеш да си поръчаш такси, и може да бъде направена от всеки програмист с 1 година опит, се нарича "напредъкт в технологията" или "технологична компания". Ами не е. Технология е двигател с вътрешно горене! Цветове, позициониране на копчета и други украшния не са технология или напредък в технологията.

ц, ц, ц, ц....уникат си да знаеш

Напълно си прав. Най-доброто приложение за истинска нова технология ще е 3D холографско порно. Да виждаш как фигурите се движат в пространството пред теб, а не да ги гледаш зад стъклен екран. За това и сега си имаме телевизори.

Изумително българите кога изглупяхме до такава степен..

Доста добре изглежда, но не виждам някакво силно практично приложение в разговори с роднини. Възможно е от това да изскочат истински 3Д филми без да са нужни очила за гледането им.

това го има от години. На времето дори имаше такъв телефон - LG P920 OPTIMUS 3D

Гоймите трябва да стоят разделени и след края на вируса. Никакво съединение.

Не е за гоимите, а е за тъпите Ванковци. Те най-добре да не вярват, че има вирус, да се заразят и да се преселят в по-добрия свят.

Няколко дупчици в стъклото и ще е като при свиждане в затвора.

Ми пращай гълъби като не ти допада.