HarmonyOS 2.0 превзе 10 милиона устройства за седмица

Huawei вижда своята платформа на 12 милиарда устройства през 2022 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

само в това подобие на информационен портал може да се види такава безогледно нагла реклама на една дори неизпитана ОС. дир-ници, какво да ги правиш

Symbian си беше най-добре. Ни бъгове имаше, ни приложения...

И какво сега. Минахме в началото на годината на Андроид 11 и сега обратно на 10?!? Що?

Май не правите разлика между EMUI 11, което е базирано на Андроид 10 ! Няма и няма да има телефон на Huawei с Андроид 11 :)

Епа за това трябва да се благодари на тръмпя! Той така да се каже успя да срине китай! даже гледам сега китайците на колене се молят да им махнат санкциите и казват, че ше опростят дълговете на краварите! Да ама не! М/у другото тези предвиждания на статията като нищо могат да се сбъднат! Стига и xiaomi да се включат а те ще се, то тази OS, като нищо, ще стане най-потребяваната в каквито и да било мобилни и други устройства! Много лош автогол си вкараха краварите с тръмпя ей!

Гогов, защо лъжеш хората да си купуват неизползваеми боклуци? Ти лично би ли си сложил в джоба телефон с китайска ОС, БЕЗ Google Play ? А без gmail, Google Maps, Waze ?! А без YouTube? Колко ти платиха от марката със срамното име ?

Голяма мъка, че ще трябва сам да си ги инсталираш.

Да ги инсталирам ама защо? На всяка цена да ползвам китайски боклук с пробит китайски Андроид (HarmonyOS) Други телефони/марки няма ,а ? ))) Какъв % от потребителите на Андроид, включващи възможно и русата Златка, както и баба Вуна от Сусурлево ще могат сами да си дърпат .APK и да го инсталират ? Има и приложения за които е важно да имаш съпорт (банкирания и т.н.) Познай дали ще го имаш ако си ги качил ръчно и то на неподдържана OS. Нещата не са така простички както в кратунката ти!

Баба Вуна даже не използва смартфон, а ако има и трябва за разговори :)

1000, кой Ви каза, че няма нито една от посочените програми ? И в момента, без GMS, ползвам посочените програми с Gmail акаунта си :)

Да не твърдиш, че по нормален начин с HarmonyOS си инсталирал Gmail, както и другите посочени Google приложения? Провери пак как започна разговора.

Просто от EMUI ще се прехвърли всичко, а надявам се правите разлика от това да ползвате Gmail приложението и да използвате акаунта си в което и да е имейл приложение ! Аз ползвам и двата варианти :)

Gmail може да се ползва и само по IMAP така е Ама да захвърлиш интерфейса на Gmail и да го ползваш като ABV...от зор само и само да си на Хуявей не го разбирам Защо пък да караш Мерцедес, като и с Трабантче стигаш до точка Б нали така ?

На мен определено интерефейсът на gmail не ми харесва, но това са лични предпочитания ! Примерът не е подходящ, защото няма начин да си купя телефон, заради една програма ! Отделно през ,,Бързи приложения" го има gmail :)

Добре, че е жълтия ибрикчия Гогов, че да чуем за тая ОС, хахаха! Тонче, мажи дупето, че е станало като Хармони-ка от навеждане за 300лв!

Изчекнат по китайски Linux... Точно както HAndroda..

Нищо ново..поредния модифициран и недъгав китайски Андроид пълен с малуеър

Аре малко попрочети преди да дрънкаш глупости Андроид ползва Linux ядро и библиотеки на линукс Но отгоре си има цял фреймуърк за създаване на приложения, дефакто основното на Андроид Всичко това се предлага като отворен код. Затворения код, и това което е важно и не се предлага на сульо и пульо са приложенията на Гугъл - Google Play, съответно Google Maps, Youtube, Gmail, Google Drive, etc И ти дефакто какво купуваш с този телефон който Гого рекламира ? Слушалка с една шепа китайски непотребни приложения?

А според теб хуавейците не са направили техен леър отгоре на линукса?

""А според теб хуавейците не са направили техен леър отгоре на линукса?"" Нищо не са направили. Това е на практика Андроид, все едно си качил LineageOS да кажем. Имат собствен Market, това е. И различен интерфейс. Е...и една торба китайски спайуеър, но това Гого няма да ти го каже.

Е хубаво де а какво според теб е андроид? Да ти помогна малко. Android is a mobile operating system based on a modified version of the Linux kernel and other open source software, designed primarily for touchscreen

Anrdoid работи с линукс ядро, но отгоре има много години работа върху библиотеки за приложенията, среди за разработка и т.н. HarmonyOS e поредната Андроид дистрибуция. Без Гугълските неща вътре обаче.