Коментари - Бактерия ще казва на мозъка да не се тъпчем | IT.dir.bg
назад

Бактерия ще казва на мозъка да не се тъпчем

Склонността към затлъстяване зависи и от особеностите на чревната микрофлора.

Обратно в новината

Коментари - Бактерия ще казва на мозъка да не се тъпчем | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредния ГМО идиотизъм. Всяко ГМО е плод на алчност и поради неестествеността си представлява биологично оръжие със забавено действие. Затлъстяването е сериозен проблем. Профилактика и бавно оправяне: 1) Намираш начин да намалиш стреса. 2) Активно движение поне 90 минути дневно; 3) Качествена РАСТИТЕЛНА храна и млечни продукти - болшинството калории и мазнините/качествени растителни/ - на закуска, вечерята - задължително лека, 4) МНОГО ВОДА - минерална, изворна - с pH над 8, по възможност с телесна или леко по-висока температура, и качествени натурални маслини за снабдяване със необходимите за тялото липиди, заедно със малки количества зехтин/към салати и т.н./ и 5) сода за хляб за регулация на алкално-киселинния баланс 1 чаена лъжичка сутрин, обед и вечер (има причина мастните киселини да са точно киселини). Содата е важна - неслучайно в древен Египет е имало цели храмове, където са лекували с нея - да сте виждали рисунка на дебел египтянин? Ползвали са я и за вани, заедно с морска сол. Направете си сметка - когато се раждаме pH на кръвта ни е 8, после пада до 7,39-7,56; слезе ли до 6,68 - това е ацидоза - смърт. А неуталната вода е с pH 7. Затова имаме нужда от минералната вода с pH по-високо от 7 и МАЛКО сода 2-3 пъти дневно - по лъжичка. Стреса, некачествената и вредната храна, месото, газираните - особено оная марка и подобните и, дето полицаите си носят от нея 20тина бутилки за чистене кръв от катастрофи по магистралите - всичко това ви вдига киселиността като за световно. Малките неща, вършени всеки ден са това дето лекува. А фармацията - всяко лекарство е с толкова противопоказания, че е опасно даже за здрав човек, камо ли за болен.

Ами ако бактерията размисли, или се почувства гладна, и започне да ни казва да се тъпчем?

така и спина са ни пробутали

Много добър сценарии за трилър!

сценарий

Проява на глупост или алчност е да се опитваш да решаваш естествено възникнали проблеми с изкуствени средства. Безумието продължава с пълна сила.

кои точно са "естествено" възникналите проблеми, при затлъстяването? айде да видим, ако всеки трябваше да си улови храната,дали ще имаме проблем със затлъстяването?

Масовото дебелеене не следствие на прекомерно "тъпкане", а следствие на некачествените храни с които се храним и които организмът ни не може да преработи.

и количеството и липсата на движение. яж делено на две количство, пък да видим дали ще трупаш толкова.

Ама тогава отговорността е собствена... друго си е друг да ти е виновен ;)

Това сме го открили, обаче малко нашата версия е по-стара. Намаляване на заплатата до абсурден минимум, намаляване на покупателната способност на народа.

Абе, ние знаем и бактерията коя е ...

Нашата версия стана още по жестока. Вече няма и заплата до абсурден минимум. Никаква няма. На 0 лв доход-безработен. С почти никакъв шанс за намиране на работа.

Бактерията нежно, но настойчиво шепне на мозъка: -- Не яж, бе. Ей, спри се! Чуваш ли?! Мозъкът, без да продума, запушва устата на бактерията с кюфте. Бактерията с изненада: -- А бе не яжммммном-ном-ном. Мозъкът, след минута: -- Не всичкото, де. Остави малко и за мен? Бактерията с присвити от кеф очи: -- Ном-ном-ном. А мозъкът гледа гладно отстрани и псува наум.

Ами ако се размножи повече отколкото трябва в червата, може да те откаже изобщо от храната. Така ли ще решават проблема със глада. Бактериите имат механизми за предаване на генетична информация. Ако този ген вземе че се пренесе на други щамове, какво правим? Това е най-комерсиалният и неестествен начин за решаване на проблеми. Който обикновено създава повече проблеми от колкото решава. , но пък затова производителите са доволни. Тези генетични манипулации ще ни излязат твърде солено. С природата шега не бива.

Колко ли килограма може да качи една мишка... Забавен препис.

При Пеевски няма да помогне..