Huawei планира да разработи своя собствена видеокарта

Изкуственият интелект и мaшиннoтo oбyчeниe изискват мощен графичен процесор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

му е на сървър мощна видеокарта?! Така и така си го достъпвам през ILO или IPMI ?!?!?!

Трябва яка цифровизация, докато всяка саксия се сдобие със собствен фирмуер

Ползвам топ карта на пазара от малко повече от година - AORUS GeForce RTX™ 2080 Ti XTREME 11G Да Ви кажа честно..., всичко е ОК, но дори с перфектен хардуер, започнах да виждам СИНИЯ екран - този който се появява, когато компа забие... ...и си мисля, че за това е виновна ПЛАТЕНАТА операционна система WIN 10. (температурата в компа е доста по–ниска 36/40 градуса, понеже компа е с водно охлаждане) Под Убунту 19.04 всичко работи и пее..... Та за момента , не ми е ясно за какво са по-яки видео карти..., аз тая не мога да я натоваря до край, освен със стрес тестове.. :)))))

от 4 години съм с Вин 10 на 7 компютъра. Ни един син екран. що така? дали пък проблема не е задклавиатурното устройство? 3 от тях са гейминг машини и 4 за работа на бази данни и големи калкулации на триизмерни обекти. Дали пък "ПЛАТЕНАТА ОС" е платена наистина или не е...

Аз също нямам проблем с Уин10 и сини екрани, а администрирам 75 машини + сървър за активната директория. Единственият път като се случваше това, някой беше ритнал машината и главите на диска бяха заорали в плочата. Да ти кажа честно... просто си оклепал нещо, ама търсиш вината другаде, че да не си признаеш как не те бива. Освен това ако си заложил на "топ карта" на Гигабайт... можеш да виниш само себе си, да ти кажа честно. Даже не споменавам, че конкретно първите серии на RTX имаха дефект с паметта, провери дали чиповете са различни от на Самсунг (или май Тошиба беше, не се сещам къде изнесоха производството след тоя гаф). Даже няма да споменавам, че няма как да имаш нужда от подобен хардуер, защото докато почнат да му се оползотворяват възможностите, нВидиа ще е изкарала следващата серия и тоя Титан ще остарее откъм поддържани технологии.

Написах в търсачката Аѕсеnd 910 и ми откри един единствен резултат - тази рекламна статия в Дир.бг.

После написах Ascend 910 AI и тогава излезнаха много резултати. Явно има буква на кирилица в Ascend от статията

Ти пък сега - това е Гогов все пак! Няма как да не прасне някой гоговизъм! Ако на някого му е интересно как изглежда най-популярния дир-журналист: https://it.dir.bg/gallery/zashto-samsung-galaxy-s20-ultra-mozhe-da-zameni-profesionalnite-kameri?i=26

На всяка манджа по 3 Хуавея. С нетърпение очаквам и Суджук и ракия Хуавей, Както и сервиз чинии с картинки на Супермени, всичките с по 7-8 камери и поне по две фенерчета с телефн. Хуавей трябва да бъде във всеки джоб, хладилник и тоалетна, за да пребъде во веки-веков китайската икономика !

Че от къв пък зор Тренев в джоба да имаме гнили нагризани реднешки ябълки бе смехурко?

Ненужна ирония.