Коментари - Huawei с план срещу санкциите на САЩ | IT.dir.bg
назад

Huawei с план срещу санкциите на САЩ

Компанията ще лицензира лицензира смартфон дизайни на партньори

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Huawei с план срещу санкциите на САЩ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Huawei ще успеят отново да се наложат на пазара. Колкото и да ги мачкат те ще станат още по силни на пазара за телефони. Тъпите американци не могат да ги спрът. Може да ги забавят но те отново ще станат силни.

Хахаха, това е единственият сайт, в който се пише за Хуямиразвей, хахахах! Има един жълт ибрикчия, който за 300лв на дописка е готов и майка си да продаде на ковидите. Аама, че над 23 хил. българи умряха заради тая ковид кочина него не го вълнува, важното е да има за 33 довечера в Студенстски, а Тонче? Тая марка умре преди 2 години, само на него не му стана ясно:)))

Всъщност, американските санкции са благотворни - те стимулират санкционираните да се развиват по-бързо сами!

Стимулират рева и аналчето на китайци и руснаци

Хуйвей умряха. От вчера излязоха снимките на новите Ксиаомита с Лайка камера. Германската камера беше единственото което крепеше Хуйвейчето.

Всички санкции имат само временен ефект и изписват вежди, вместо да извадят очи. Пример- санкциите срещу Росия, които е превърнаха в един от най-големите износители на селскостопанска продукция

Верно ли? И що още роптае тогава Шаломов с/у тях?

Всъщност изнасят основно пшеница и други зърнени култури, които искат само земя и техника. И им помогна основно глобалното затопляне. И ще им помага повече занапред!