Huawei увеличи продажбите въпреки санкциите на САЩ

За втората четвърт на годината компанията е натрупала доход в размер на 58,3 милиapдa долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой го казва това? Китайски агенции.Държавният апарат работи с пълна сила. И колкото повече натрапват това,толкова повече ми се струва балон. Знае ли някой,че на последното световно футболно първенство шампион е Северна Корея.Да!Това е съобщила телевизията в страната...Та работата май е същата-100 милиона китайчета си купиха 100-доларови пръчки...

Е друго е да си световен шампион по.... американски футбол и се състезаваш сам срещу себе си.

Важното е къде да се увеличили ...

АЙФОНЯ ИМАШЕ ПОЗИЦИИ А СЕГА ИМА БАЛОНИ,ТАКА ЧЕ КИТАЙСКАТА ИНВАЗИЯ НАЛАЗВА КРАВАРИЯ

Апъл има своя ОС и собствени процесори за телефони, предстои да пусне сензационни такива и за компютри. Уйвей с трепет чака Гугъл да им позволи да използват Андроид щото с китайска ОС извън Китай.. Гуд Лък! А уйвейскските лаптопи с Уин и Интел- бай бай!

Iphone няма собственни процесори - те са на TSMC (старата Taiwan Semicondutors). Iphone нямат собствени LCD те са на LG. Iphone нямат собствена фирма за насищане и сглобяване тя е FoxConn. Iphone имат собственна операционна система....... най смешната в света. Тъпа операциа като копиране на телефоните в картата е невъзможна :) . За други неща да не говорим. Всучко това е за .."Бабината ти транкина"

0

Опанжевият тъпунгер се чуди

Дори не се и чуди, просто гледа тъпо с увиснало чене.

а в овалния кабинет дали има кранче със студена водица? питам за един прятел само хи хи