Илън Мъск коментира невъзможността на Безос да достигна орбита

SpaceX скоро ще може да изстреля 100 човека към Марс, а Blue Origin дори не може да достигне най-ниската орбита

Обратно в новината

Коментари - Илън Мъск коментира невъзможността на Безос да достигна орбита | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Диаметъра на една средно голяма ябълка е 12см. Диаметъра на земята е 12000км. Да допуснем, че земята е безкрайно по-голяма от ябълката, въпреки че, съотношението галактика/земя е още по-безкрайно голямо. ... Подскочила листната въшка на 1.2мм над кората на ябълката/ 120км от 12000/ И гордо заявила: Това е първото излизане на листна въшка в КОСМОСА!!! Ще осъществим програма за скок до съседната ябълка в срок от 10 години, а скоро след това ще заселим и съседно дърво... ... И те така...  

Милиардери си мерят... ракетите!... Е, явно те (ракетите им), не случайно приличат на фалоси! :-D

Що бе, на руснаците ракетите на п*тка ли приличат?

А пък ние ще пращаме мъж и жена и един северномакедонец, да се пръснат от яд и Мъск и Безос и Брансън!

Къде ше изстреляш ве сельо чифутски - аре бегай обратно в кибуца, че ше ме задавиш от смех... Но иначе ме кефи как един друг се ядат де :) и казват истината. Сега пък Безос може да му отвърне, че всеки, който твърди, че може да изкара и върне жив човек - не до Марс, не до Луната даже - а отвъд Ван Ален пояса - е мръсен лъжец, комедиант и схемаджия. И също ще е прав. :)

Това е категорично доказателство, че зад това изказване, стои жалък човечец, без пи.ка, или много малка и непотребна такава! Изпълнен с яд, че нищо не е постигнал, а и знаейки категорично, че няма никога да постигне! Ужас, то речник, то интелект!

Сега орбитите и ракетите ли ще си мерим?

"SpaceX скоро ще може да изстреля 100 човека към Марс..." България пък скоро ще избира 100-тното си правителство и чудесно ще се синхронизира с програмата на SpaceX, което предлага уникалната възможност тази синхроничност да се отбележи с изстрелването, не на 100, а на 240 човека (депутата) към Марс. При такава опция, съм убеден че ще се счупят всички световни рекорди по избирателна активност, а и тогава определено цяла България ще гледа към звездите!

Наистина ще е чудесно 100-тното правителство да полети в космоса, където да се наслаждава на гласа на Валя Балканска! Нека направим референдум, който да предложи опцията във въпросния 100-тен кабинет да може да попадне всеки един българин, без да се е кандидатирал за депутатско място. Така 240-те събрали най-много гласове, ще бъдат изстреляни към Марс и вечно ще приковават погледите на българина към звездите. Това ще е най-прекрасното събитие в българската история, обединявайки нацията както никога досега.

Интересно, кои ли ща оглавят "Топ 10" :) Би било интересно "Dir.bg" да пусне анкета по темата :)))

Така всички патриоти, хъшове, възрожденци, опълченци, освободители и всякакви псевдо-герои с карикатурните си партии и политически платформи (ГЕРБ, Има Такъв Народ, Мутри Вън, Възраждане, Обединени Патриоти, Българско Лято и т.н.) ще придадат един завършен вид на песента "Изле(те)л е Дельо Хайдутин"

Прочетено наобратно Марс е Срам, което перфектно ще пасне на избраните в 100-тния кабинет!

Безос е назад от Мъск и това е повече от очевидно, но и Тесла преди 7-8 години беше уникална, а днес вече всички правят такива коли! Въпрос на време е кога ще го настигнат. Виж за ходенето до Марс едва ли някой друг ще има потециала да го извърши.

телсата беше толкова уникална сред колите, колкото първия iphone сред телефоните. те са неща правени от други множество пъти, но този път наистина и с доста повече реклама.

Тесла е все още с 3-5 години пред всичко останали автопроизводители, осовено по отношение на батерии и софтуер. Ако имаш предвид Рено Zoe или пък Мяуди Е-трон - далече са много!

Няма нужда да се притеснявате за Безос. Ако не му достигаттехнологии за излизане в орбита винаги може да се обърне към С Корея примерно. Там имат такива, работят евтино и качествено.

Какво мислиш за 9.9.1944