Илон Мъск твърди, че знае кой е създателят на биткойна

Мистриозната личност се крие под името Сатоши Накамото

Обратно в новината

Коментари - Илон Мъск твърди, че знае кой е създателят на биткойна | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Buy and Hold BITCOIN!

Кое му е бъдещето? Имаш възможност да търгуваш с тая "валута" навсякъде? - не Няма проследимост? Няма докато не идеш да осребриш и ако те търсят те намират. Не може да ти я вземат? Странно ама може. И за последно, коя валута и злато са стигали 60 000 и после падали на 35 000 или повече от 50%! за около година. Това че спекулантите са яхнали балона нищо не значи. Някога едни повярвали че лукувица на лале струва колкото къща...

Не казва че знае кой е създателя на бикойна.

Кой има най-голяма полза - ЦРУ. Да си финансира мръсните войни, търговии, "операции"... гнусотии.

И какво като знае? Да няма два стомаха или да пи.ае олио на бучки? Аз пък знам, че тези виртуални валути още повече забатачват икономиката и предизвикват недоимък, защото зад тях не стои нищо реално - няма произведен продукт насреща им. Чисто и просто някой бачка в несвяст, а друг си присвоява резултата от неговия труд без да е дал нещо на света. Цялата схема на работа на така наречената икономика трябва да се преосмисли и промени. В този ѝ вариант е вредна за хората.

Мошениците се надушват един друг

Сергей Назаров е Сатоши Накамото .

Според мен е Сиготура Накура от ЦРУ.

8===o

Елон Мъск отрича да е авторът на биткоин? Не може да бъде... сигурно е от присъщата му скромност. Визионерът Мъск е изобретил всичко от последните 25 години. Той измисли плащането по интернет, електрическите коли, ракетите с техните двигатели и вертикалното кацане, изобрети даже тунела, огнехвъргачките и свирките (тъй де, не ония). Някой твърдят, че той даже е първооткривателят на държавната субсидия. Изобщо всичко на този свят е изобретено във велика Америка, особено от хора родени другаде.

Едно е да си изобретател, а друго да си успешен предприемач. Мъск е второто и никога не е твърдял, че е изобретил и създал всичко сам. Руските форумни идиоти винаги силно се дразнят когато някой американец променя цели индустрии... Нали не искаш да си като тях?

Той е точно като тях или по точно такъв - руслямски форумен идиот. Просто е просто китайско менте.

бате Мъски е южно-африканец по рождение! :)

@дада Мъск не е измислил нищо, само го е купил при това не с негови пари