Има ли смартфони в Африка

На черния континент все още преобладават старите мобилни апарати

Обратно в новината

Коментари - Има ли смартфони в Африка | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Черния континент.... Падение

В "Африка", дори в селата в най-бедните държави като Судан, Еритрея и Сиера Леоне, почти всеки има мобилен телефон. В Африка има множество 4G мрежи. В Африка има големи производители на смартфони, за които не сте и чували (е, вярно само ги сглобяват там, но все пак са масово разпространени) . Та... Африка далеч не е само слонове и лъвове, а от заглавието на статията намирисва на расизъм и личи пълно невежество.

Така си мислиш ти и група съветски учени. Същества, които са твърде назад в еволюционно развитие, не могат да създават блага, наука и култура като същинския homo sapiens. След като Африка е толкова добре развита и просперираща (според твоите думи и според тези, които са ти сложили плюсчета), защо африканците мигрират към Европа? Всеки ден гледаме по телевизията как на пълчища акустират на европейските брегове и още толкова се давят, защото гемията, с която се опитват да преплават Средиземно море, е потънала заради претоварване.

Напират африканци , които бягат от западната "демокрация" в Либия , Тунис , Алжир . Много българи избягаха в Африка , специално в ЮАР . Това критерий ли е за състоянието на Европа