17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин, що бутна ракетата бе!

Кога ще излезе блакбастъра по кината?

На кривите ракети океана им пречи. На тия мошеници трудно може да се вярва, тук таме си купуват по някой мозък иначе са гола вода далаверджии. Единственото което ги спасява е ме си печатат колкот пари им трябва, но и това ще пресъхне скоро

РосКомикс отде взема мозъци? Отглежда ги в градина като зелки сигурно :) Само че и зелките вече не искат да работят за жалки заплати - инженер конструктор под $1000/мес

какво безсилие лъха от путинофилите. Нямат за какво да се хванат, и за това дрънкат какви ли не глупости, та чак са смешни :)

Нито Русия, нито Европа, дори Китай никаго не са губили първа степен на ракета за многократна употреба, при тях няма как да се случи!

Хахахахахахахаххаха...........Тия американци океана го нямат за нищо. Ракетите им винаги свършват в него, макар и да трябва да кацнат на сушата.

Инцидент е, ако жулнат нещо тоя краварски кюнец..Ако олюпят боята нещо..Това е инцидент! А това че е на дъното на океана при рибките, не е никакъв инцидент а си е цяла трагикомична хумореска !

Не е като да прибереш без проблеми приземилата се първа степен на Ангара 5 :-)

Ангара си е проектирана за еднократна ракета..А краварския кюнец или се врзривява на площадката ..или в полет или се взривява при удар в платформата или потъва!!! вече за кой път потъна в океана 2-3 или станаха повече че им нещо изгубих бройката.

на дърва ли я карат тая ракета

То си е цяла катастрофа!

Баси нещастието, да се приземи от такъв полет на тая мизерна платформичка само за да се обърне после по пътя....

Дали е застрахован товара ?

посейдон с тризъбеца забоден в голия задник на мъск

Защо бе, Мъск е взел пари от арабите за изстрелването на спътника, а сега ще съдере обезщетение и от превозвача. Просто бизнес.

и наште клоунчета тичат на сране,а това взе да се случва често с яденето на помия гмо от мъск

Колко си нещастен.

Марш обратно при доктора бе, пак е станал неудържим поривът ти да пишеш кенефна поезия. Нова доза, нови лекарства, хоспитализация - каквото там трябва, трябва ти лекарска помощ.

По принцип се кефя какви ги прави Мъск, ама това си е доста тъпо изпълнение. Как може да превозваш през открития океан товар за десетки милиони и да не го укрепиш. Все пак това не е като да падне контейнер с клечки за зъби от Китай (а и тях ги укрепват, та да не падат от корабите).

Това е дрон-шип, няма кой да укрепи товара. Досега всичко вървеше и отлагаха поставянето на кули държачи. Сега вече ще се наложи да не отлагат и да ги поставят.

и в дира му пригласят подобаващо

Теб няма ли да те блокират вече! Размириса целия форум!

имам доста айпита дето от дира само дишат пръднята ми,а ти що се впрегаш за клоуна мъск бе лайнояда смотан,явно освен помия от козяк вече ви дават и мъсковите лайна,понежа вие лайноядите нямате наяждане

Не ми дреме за Мъск, дразни ме простотията ти!

нека е тука бе. това е нивото на типичния путлераст българомразец.,

ами изпадам във вашия ритъм на простотия въсхваляваща помият на козяк и клоунадата на мъск

До л.йномета: Сигурно ще те разочаровам, но не възхвалявам нищо. Честно казано, даже не знам какво е "козяк"! Но това е друга тема. Проблема е, че ти не изпадаш до нечие ниво. Ти си стигнал дъното на ямата с л.йна и копаш надолу! Не знам какво получаваш за това тролене, но сигурно е много, за да се опитваш да наводниш форума с простотията ти!

в секция ай ти се манипулират вотове,понеже мъск се е усрал,а за клоуна или добро или нищо,защо манипулирате усурането му бе,нали утре и вие може да потънете във външната си тоалетна и мъск дори няма да чуе за вас как бълбукате безпомощно

Кой, кой дори и в най-кошмарните си сънища би допуснал, че това може да се случи докато дърпаш изправен кюнец през океана?! Само някой жалкар би вързал върха със стоманени въжета за четирите краища на платформата, която да е катамаран с тежки килове и остри носове с които да застане срещу вълните. Такива примитивни мерки биха били обидни за най-великия технологичен визионер на нашето съвремие.

Толкова могат, не ги съдете прекалено строго! :))

значи за това си отварят устата, а за С400 дето изпотрошиха на път към Китай и дума на обелват. Та се наложи да ги връщат. Както и дума не обелват за провала на С400 преди 4 дена в Алепо. Брях колко избирателна била ТАСС. ДА си смени поне името на ТАР каквото е всъщност, щото СС го няма от почти 30 години вече.

ще познаете че мъск пак се е усрал и нашите мъсковчета се опитват да погълнат срането му

Започваш да се повтаряш, независимо от псевдонима. От устата ти само л.айна излизат!

Има план за модернизация на платформата и да има подвижни кранове-кули за захващане, но все не оставали време и пари за това.

за гмуркане има ли?

Тези планове са оставени за Роскомикс.

на мъск се гмурна като вода невидела,ама то от клоун толкова,а па клоуни верващи му у нас бол

Гмурна се непланирано, докато при Роскомикс гмуркането е планирано.

ама то и гмуркането ли планират при мъск,я се чуда що тогава сичката му работа е такава,гмуркане и гмуркане

Май не можеш да четеш, което е нормално за путлераст-тъпак.

все нящо трябва да измислят как да изхвърлят боклука...

Толкова от частник!

тоя "частник: е*а мамата на "държавните" Роскомикс....за ваше съжаление това ви остана , мурзилки.....да се радвате на няк'ви случайни събития ( вълни,вятър ) и да се оправдавате , че Русия щото няма космодрум на Екватора , та затова......сърба сополи и гледа отстрани.

че океана напредва към хюстън така че да не се наложи мъсковите железа да се изтреват ч от байконур я от владивосток,че тогава миризмата на пробити сороски памперси ще се разнесе из необятната шир

Хюстън 13 м надморска височина Владивосток 8 м надморска височина Пробити памперси на педеруски боклуци определено има и ще има. Оттам е и смръднята.

Ракеты для комплекса С-400 не доплыли до Китая. Как говорит глава "Ростеха" Сергей Чемезов, Россия так и не смогла доставить Китаю ракеты для зенитного комплекса большой и средней дальности С-400 из-за шторма. Вооружение так сильно пострадало по дороге, что его пришлось в итоге уничтожить. Толкова от държавна корпорация...

защо сте толкова тъп на милиционерки гьон,или сте с гогов братовчеди

Тъпака, като ти гледам правописа, май ти си гьона...

трирочковото недуразумение,или си Дада милиционера

Има нещо странно в тази новина. За да минава през Ламанш корабите пътуват до Китай 12к мили и изчакват на Суецкият канал да им дойде ред. През северният морски път е 7к мили и никъде не се чака. Освен това защо ще пътуват по море като има много по-кратък път през Казахстан. Дори ако не искат да монават през чужда държава Русия и Китай имат обща граница. Така че няма нужда да дават обяснение на чужди държави какво носи кораба или влака.

вълните са виновни че степента иска да поплува на спокойствие,пак някой кадърен кравар се е направил на велик

и тя като руските не иска да лети, а да плува