ИТ милиардерите се изселват в Нова Зеландия

Богатите смятат, че островната държава ще устои на трудностите в близкото бъдеще

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както се казва, "всеки луд, с номера си, а някои са с цяла програма"...;-)

Интересно как плъховете са решили, че ще се скатаят от зоркият поглед на мосю Гилотен!?

Откога тези, които осигуряват възможност да изклесаш олигофренското си "мнение" са плъхове? Сещаш ли се ти в коя графа попадаш тогава?

Освен това най-вероятно очаква оня Слави да му оправи живота... 80% - гледай им и коментарите. Толкова са

Реалист? ... По-скоро мишка! ... Изглежда нуждата от Идоли е вкоренена генетично! А, присмехулника да си проветри мазето и да си изплакне очите, че освен Чалга Тулупи, друго не вижда!

Могат ли да избегат там от една балистична с 10 бойни глави? Кой ще им позволи да живеят ако лайната дето създадоха сринат света?

Тъкмо щях да коментирам, че ни улесняват значително, като се стигне да ги ликвидираме.

То хубаво ше ги истрепем после заплатка от къде Ленин даже беше на хонорар :):)

До сельото "да" - аз не съм на заплата от над 10 години. Само мързеливи скатавки си мислите, че богатите "създават работа". Работата я има и със и без богаташите, и винаги ще има нужда от хора, които да я свършат. Ти може и да останеш гладен, аз не.

Не се плашете. Това е неизследвана територия и база за много опити .Където е стъпил човек рано или късно се разбира какво остава след него.

Когато корабът потъва, плъховете напускат първи !!! Народе недей да спиш и да ходиш да се тестваш за ковид и да се бодеш, а се запасявай с храна, гориво и се въоръжавай..Щом тези са хукнали към Нова Зеландия, нищо добро не ни чака !!!

Обетована земя! Ясно им е накъде отива човечеството и бързат да си спасят живота. Е, имат технологии на разположение. Могат да не напускат изобщо обетованата земя, за да рискуват да бъдат ликвидирани от поредния много зъл и бързо разпространяващ се вирус. Пък и там ще разработват идеите за поредното роботизирано създание. Вече има роботизирано куче!