Италия забрани ChatGPT

Рим обвинява OpenAI в неправомерно събиране на данните на потребителите

Обратно в новината

Коментари - Италия забрани ChatGPT | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бее, значи децата могат да си сменят пола от детската градина, а за да ползват AI 13 години.. кви са тия глупости..

Направо ще им пръднат с гза на кра

Как пък за тези масови електронни услуги винаги изчакват няколко месеца, за да се съберат данните за милиони потребители и чак тогава вземат мерки? Същото беше и с приложенията, които "рисуваха" портрети от лицата на потребителите - тях ги има повече от десетилетие, но бума им и последвалите рестрикции се случиха преди няколко месеца.

Ами има един подводен кабел, който може да бъде "демократизиран"! Сателитите са лесна плячка! И кой им разреши да осерат Космоса на пинделите??? Ще става интересно.... Ако например Свазиленд реши да пусне 4000 сателита, ще им "разрешат" ли! Не, разбира се, защото ще пречат на великите астрономи от "Дивият Запад"! Аре у лево

миналия век на мода бяха секс телефоните с тях поне си говориш с реален човек сега тва не знам кой нормален би го използвал

Se taia

Ами Китай ще пускат техни. Което очевадно обезмисля тезата ти.

Оффф, откъде ви намират такива, дето само апострофирате? Ти, четеш ли, какво съм написал или се кефиш на новата си клавиатура, която скоро ще омажеш с "ръчката"!???

гоулем изкусвен ентелект....при регистрация приема фалшив емейл без никакъв проблем...също приема виртуален телефонен номер за приемане на потвърждаващ код....гоулем ентелект гоулема работа..

Реших да видя туй чудо какво е. Кат и поиска теюефона, му турих хикса. Айде.... До сега съм живял без него!

Браво на италианците! Показаха, че още има хора с акъла си!!!

По любопитното е, че тая гад, успешно се е научила да луже!!! Лъжа ама като дърта циганка!!! И определено изразява политически и етнически пристрастия!!!