Коментари - През 2017 учените искат да открият извънземни | IT.dir.bg
назад

През 2017 учените искат да открият извънземни

През 2017 година учените се надяват да открият извънземен живот.

Обратно в новината

Коментари - През 2017 учените искат да открият извънземни | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Учените да прегледат снимани глобени пред камери на КАТ в МВР автомобилите има снимани обемно най шокиращи негодници ... Живеят там благодарение на ХОЛОГРАМНИ ЛЕПЕНКИ Поизвеждани под извън земен обемен контрол..

Абе тез учени що никога не търсят Бога, а се надяват да открият бесовете ? И от другите може да има, ама в дир-а не съм чел да ги споменават ?

че може да се изпрати апарат до планетата, все едно да откочиш до Белград, толкова е близко! А иначе, броди едно племе по земята, което Шива ги е докарал от луните на Сатурн, та и без свещ можеш да ги намериш извънземните!

и аз искам да открия беден депутат ама на ... нема...

Уф, тия пак изперкаха! Мога да ѝм дам Джокер - Къде са виждали летяща чиния? - В кухнята. - А защо не се замислят, че може жените ѝм да са извънземни?!?

mISHO

Значи, 2 неща: 1. През 2017 искат да ги открият, ама преди няколко дена пишеше, че през 2018 ще пращат димни сигнали за ги търсят. Нещо като "през главата за краката". 2. Те тия извънземни са ни намерили и посяли преди хилядолетия, ама тия "учени", нали са "много" учени, като не им го пише в учебниците и дебелите академични енциклопедии, отказват да ги признаят и видят. Явно са от онези "учени", които са написали повече книги, отколкото са прочели...

Как Касини ще открие евентуален микробен живот, без да вземе проба от течността на спътника? С анализ на спектъра на изхвърлена материя може да се рзбере химичния състав, а от него някакво предположение за биологична дейност, но само толкова. Недоумяващо учуден.

като знам колко сме крехки като вид и цивилизация, кви извънземни, кви 5 лева.

Ако може за Първи април, моля!

Абе какво сте луднали всички по тия извънземни!? Ние всичко ли земно сме оправили и умираме от скука, та сте пощръкляли за извънземни, които със сигурност ще ни докарат неземни ядове!!

Ами те и през 2016 се надяваха ...

За по-долу коментиращите мога да кажа, правете разлика между "форма на живот" и "интелегентна форма на живот"! Учените се надява на първото.

по тебе съдим че учените се надяват на първото

Ами те са тук бе скъпи учени!!!. Лошото е че НАСА, ЦРУ и другите руски агенции не желаят контакт да се състои, че ще лъснат лъжите им, както в науката, така и в цялата икономика на света, включително и екологията и религиите.

Щом е запланувано, няма начин да не ги открият. Голяма рядкост е да срещнеш хора с такъв бодряшки ентусиазъм.

Или може би ще открият новото лятно 3D кино тази година.

ма те извънземните са тука бе,и ходят по протести

И аз искам да съм богат и да не ходя на работа, ама не става :(

Не губете надежда, уаствайте в следващия тираж!

То тотото вече се е печелило от мнозина, нищо че шанса е 1 на милиони. Шанса за извънземен живот, поне като бактерии, е дори по-голям. Въпрос на време е да се открие /или обяви вече открития/. Дори кандидати за президенти, се обявиха за разсекретяване на данните за НЛО и срещи от трети вид.

"През 2017 учените искат да открият извънземни" А аз изкам да спечеля от тотото джакпота! Извинявам се на драскачите, но не сметнах за неоходимо да чета думите, намиращи се под това заглавие.

933, за извънземните съм ок, но за тотото- не. Нареждай се след мене. И ЧНГ 2017, за много години.