Как да дезинфекцираме компютъра си

Редовното почистване минимизира риска от пренасяне на зарази

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За някой компютри, тези препоръки са достатъчни, но има други компютри с водно охлаждане и там трябва да се сипва КАЛГОН, за да не се образува котлен камък... Компа трябва да се почиства , както от вън, така и от вътре..

Къде сте виждали кърпички с белина? Вие нормални ли сте? Антиблик покритието на мониторите не се чисти с нищо друго, освен с вода. Никакъв алкохол, защото ефективната концентрация трябва да е мин. 70 vol%.

За всеки случай изчистих и твърдия диск от вътре ... сега не работи - дали проблема е в препарата ?

Вирусът умира при 56 градуса по Целзий ... просто кипнете варел с вода и топнете компютъра/телефона/таблета си за 2-3 секунди. Ако имате съмнение за себе си, дали не сте се заразили - и вие се топнете. Успех!

най - добре на чешмата и със сапунче и топла вода.

Може да е в карантина. Изчакай 14 дни и ще тръгне.

И четка, по възможност телена

Цитат: "човек пипа по 2617 пъти своите електронни устройства" Че те азиатци мерят при игри "действия в минута". На безсмислени има постигано 2600+ за минута. На смислено признато се води 818. Та въпросът е кой пипа устройството. Ако е клавиатура, може просто да се изхвърли и вземе друга. ;) Те са евтини, поне обикновените.

И какъв е проблемът, ако си го пипам само аз?!?

Но само с лявата ръка

За да няма двусмислие: в дясната ми ръка е кърпичка с белина(от статията).....поне 1 седмица няма да мога да се храня с тази ръка.

Идиоти, даващи идиотски съвети.

Не мастурбирайте он-лайн, само оф-лайн.

Като начало това важи за тебе Гогов

Не е препарата,а много едра ти е била шкурката.

Бахти кошмара. И в тази рубрика ли???

Вземете памучен и спирт, минете всичко без екрана на лаптопа. Това го правете всяка седмица и без зарази. За екрана малко течен сапун силно разреден , обирате със суха кърпа и полирате с майка крофибър.

много ви е смешно, но ако трябва да въвеждате хиляда фактури, които не знаете кой е пипал преди това ще ви питам колко сте остроумни.