17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако имаме 500 човека от тези БДЖ ще е на печалба

Бре навремето покрай моя роден град беха започнали да строят некви цехове и прочие. После обаче демокрацията спре тези строежи и те си стояха така! И когато се появи истинската демокрация вече индиянците ползаиха въпросните строежи! Гледаш ги с едни чукове тесли и копачи разбиват бетонни стени ама бая дебели само и само да изкарат 4-5кила джелезо! И един път минавайки от там съм ги питал, абре тука и 100кила железо да извадиш това са ти най много 5лв ако си късметлия! При това си е тежка работа! Що не идете да работите в кооперацията бре! Там ви дават по 10лв на ден!? Е не можеха да ми отговорят! Мисля си, че го правеха единствено защото те си крадяха! Ето това ги кара да мърадт тез сако и единствено ако е нещо за крадене само тогава мое и да се навият да го вършат! Та така!

тея са кат хлебарки бе ...

На 6-10х ускорено видео така изглежда.

Де да бяхме и ние такива рабутари нямаше да бъдем на дъното

себе си визираш, нали? дето преди ден грачеше че ти е малко 500лв за да стоиш на компютър на топло за винетките. а също че искаш от правителството да обяви епидемия и да не ходиш на работа.

Бацееее, за т'ва 1000 ссиганина и 5 ГЕРБаджии ше се подпират 5 дена!

глеай китай , мисли за графа ... герберско безподобно племе ...

BajMihal

Говори за добро проектиране и синхронизация на задачите. Не е лесно да организираш 1000 човека да работят на толкова малко площ ефективно, без да си пречат.

Това ми напомя на вица Що е то китайски противотанков отряд: 1000 китаеца и един гаячен ключ

jingiby

БДЖ...

Грешиш -НКЖИ е по инфра структурата !

В Китай са около 1млрд човека и са ползвали 1000 човека. В България са 6 млн човека ...т.е. точно 6 човека трябва да вършат работата на 1000. Нормално е да е 200х по-бавно.

отгоре на това В България: малко са ми парите, нИ искъм да гУ работЪ - хайде на социални помощи В Китай: малко са ми парите, нИ искъм да гУ работЪ- хайде в затвора - па ша го работиш.

Бг социализъм, строителни работници от Виетнам! Бригадирът изпратил виетнамец да премести една греда. След 10 минути минава да провери какво става, а виетнамеца седнал на гредата пуши цигара: - Какво става? Защо не си преместил гредата? - Много теска! - жалва се виетнамският работник. - Повикай още някой! Минават 10 минути! Двама виетнамци седят на гредата и пушат цигари: - Какво става? Защо не си преместил гредата? - Много теска! - жалват се виетнамските работници. - Съберете още да ви помогнат! - командва бригадирът Минават още 20 минути. Група виетнамски работници стоят около гредата и пушат! - Какво става? Защо не си преместил гредата пак? - Много къса!

Ех, ако можехме да си впрегнем и нашите цигани, да работят, като китайците... Ама, май не е добра идея - ще изчезнат и релси и всичко, до прашинка...:-D

Да ама 1000 от наш'те могат за 30 минути да я демонтират!

За демонтажа може да се разчита на тях... само им кажи, че им даваш желязото и докато мигнеш релсите ще са отнесени

Е, тва само Гогов го мое - колосално дългата новина от две изречения, едното е тотално сБРъкано!!! "В китайският град Сиан, само 6 часа Сиан през нощта е бил извършен цялостен ремонт на линиите на местната гара - менени са били всички релси. За целта едновременно са работели 1000 човека и около 20 броя строителни машини".